Nykredit,

Aarhus
26-09-2022

Seniorerhvervsrådgiver indenfor andelsboliger til Center Aarhus

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
26-09-2022
Udløber:
10-10-2022
Kviknummer:
LJA-84066197
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit gør drømme til virkelighed, og vores ambition er at være de bedste på vores felt. Har du det på samme måde? Vi søger en rådgiver med lysten og evnen til at give vores andelsboligforeninger den rådgivning, de skal bruge for at sikre en god økonomi i deres foreninger og muligheder for løbende udvikling. Som rådgiver vil du få din egen portefølje af foreninger, som du vil følge og hjælpe videre.

Sammen skaber vi resultater
Hos Nykredit er det kunden, der er i centrum. Det vil være din fornemste opgave at give kunden den absolut bedste rådgivning. Sammen har vi et fælles mål – at skabe optimal lønsomhed i din portefølje og vækst i kundernes virksomhed. Du vil blive en del af et fællesskab af kolleger, hvis specialiserede kompetencer vil give dig den bedste præmis for dine kundemøder. Det er ved hjælp af dét samarbejde, at vi skaber resultater - både for kunden, for dig og for Nykredit.

Din hverdag hos Nykredit
Dine ansvarsområder indebærer at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af andelsboligforeninger
  • deltage på foreningernes generalforsamling o.lign.
  • identificere foreningernes individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • udvikle og forstærke eksisterende kundeforhold
  • møde og opbygge nye kundeforhold via netværk og canvas
  • være to skridt foran og følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

Er det dig, vi leder efter?
Du er finansielt uddannet og har erfaret, at man kommer længst med forståelse for forretning, god energi og ved at kende menneskelige relationer. Du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt, da du forstår at prioritere og se løsninger, hvor andre ser forhindringer. Herudover sætter du også pris på samarbejde, og du ved at et godt netværk er alfa omega – du trives i sociale sammenhænge, hvor relationer skabes og døre åbnes. Kort sagt, ved du, hvad der skal til. Du har viljen, og du har lysten.

Velkommen til Center Aarhus
Vores afdeling er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone blandet med professionalisme og tempo. Vi tror på, at positivitet er vejen frem, og at dagen er bedre i godt selskab.

I Aarhus betjener vi både erhvervskunder, privatkunder og Private Banking-kunder, og for andelsforeninger betjener vi kunder i det meste af Region Midtjylland, hvorfor du vil få mulighed for at arbejde fra vores øvrige centre i regionen. Hos os får du helt generelt en meget fleksibel og selvstændig arbejdsdag.

Vi er i alt 36 kolleger, som hver især besidder et højt fagligt niveau. Vi har specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring og mere til. Det er et miljø med mulighed for udvikling, sparring og med højt til loftet.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Mikael Ravnkilde på tlf. 29 40 15 51 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.            

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler