Nykredit

Nykredit,

København
20-10-2021

Senioranalytiker til Treasury Development

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-10-2021
Udløber:
07-11-2021
Kviknummer:
LJA-82845552
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en holdspiller med et analytisk mindset? Og er du god til beregninger af finansielle produkter? Har du lyst til at være en del af ambitiøst team, så har du lige nu mulighed for at blive en del af Treasury Development i Nykredit.

 

Dit nye job

I Nykredits Treasury Development er du med til at udvikle de finansielle beregninger og systemunderstøttelsen heraf for Nykredits Treasury område. Vi er i fuld gang med at udarbejde den nye tværgående strategi for området og det kan du blive en del af.

 

Treasury området varetager ansvaret for likviditetsstyring, udstedelse af realkreditobligationer samt udstedelse af Nykredits egen gæld. Herudover varetages ansvaret for balancestyring, herunder FTP samt investering af Nykredits egenbeholdning på ca. 100 mia. kr..

 

I Treasury Development arbejder vi langsigtet og varetager større analyser, der skal bidrage til den samlede strategi for området. En del af dine arbejdsopgaver vil derfor være at samle information om tværgående problemstillinger med det formål at analysere og opstille businesscases på, hvilke udviklingsindsatser der kan give mest value added for Nykredit. Det gør vi bl.a. gennem det tværgående Problem- & incidentmanagement Board, som vi har ansvaret for i Treasury Development.

 

Sideløbende arbejder vi også i dybden med tværgående problemstillinger, der skal løses i hele beregningsflowet på Treasury området samt på større tværgående udviklingsområdet såsom nye produkter, nye porteføljer mm..

 

Du skal derfor både kunne arbejde med finansielle data og beregninger samt kunne definere den bedste governance og tværgående proces. Der er mange stakeholders og det kræver derfor, at du trives i en udadvendt rolle, hvor du nogle gange skal facilitere løsninger og andre gange designe og udvikle dem.

 

Dine opgaver

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

 

  • bidrag til udvikling af en strategi for beregninger og finansielle data på Treasury området

  • udvikling af data- og beregningsflow for Treasury området

  • Incident, change og problem management på Treasury området

  • Deltagelse i arbejdet omkring datagovernance for finansielle data.

 

Din baggrund

Vi forestiller os, at du er ambitiøs og tager ansvar, der rækker ud over egne opgaver, og at du er vant til at sikre fremdrift for dine opgaver og projekter. Du trives i at udvikle og optimere og ser sammenhænge på tværs. Du formulerer skarpe businesscases til ledelsen på taktiske- og strategiske initiativer, og du er god til at inddrage dine kollegaer i fælles løsninger.

 

Du er vant til at arbejde med finansielle data og kender til beregninger af finansielle risici- og performance. Det er en fordel at have kendskab til SQL og SimCorp Dimension, men ikke et krav. Du har en videregående finansiel eller økonomisk uddannelse på kandidatniveau.

 

Din nye arbejdsplads

Treasury Development & Operations består af to teams med i alt 17 medarbejdere. Development teamet varetager ansvaret for data og beregninger på likviditetsområdet for hele koncernen, herunder NSFR, LCR og ALMM. Endvidere varetager teamet ansvaret for incident, change og problem management for Treasury handelsflowet og har ansvaret for vedligeholdelse og udviklingen af fondssystemet.

 

Operations teamet varetager ansvaret for det samlede overblik på kontroller og analyser af arbejdsopgaver, CIBOR stillelse, regulatoriske projekter, emissioner samt infrastruktur relateret til realkredit.

 

Treasury Development & Operations er en del af Funding & Kapital. Funding & Kapital har ansvaret for likviditetsstyring, udstedelse af realkreditobligationer samt udstedelse af Nykredits egen gæld. Herudover varetager afdelingen ansvaret for balancestyring, herunder FTP og kapitalgrundlag samt udvikling og vedligeholdelse af realkreditprodukter.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Laura Juul Stubgaard Honoré, 44 55 11 42, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi læser ansøgningerne hurtigt, og indkalder løbende kandidater, som fanger vores interesse til en kop virtuel kaffe, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

07-11-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler