Nykredit

Nykredit,

Aalborg
08-12-2021

Senioranalytiker til dataløsninger med fokus på det regulatoriske område til Data Delivery

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-83069737
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ser du data som et af virksomhedernes vigtigste aktiver? Og vil du være med til sætte retningen for at aktivere data som værdi til glæde for både forretningen og kunderne? Så har vi jobbet til dig.

 

Nykredit er på en rejse for at modernisere det tværgående, fælles datalandskab og udnytte nye cloud-værktøjer i bl.a. Azure til at drive nye indsigter. Vi vil sætte data fri ved at ved at sikre data governance by design, så vi kan drive self-service dataløsninger samt rapportering til forretning og myndigheder. Vi søger derfor en senioranalytiker til at drive den fortsatte udvikling af det regulatoriske område.

 

Dit kommende job

Du får en fagligt udfordrende hverdag, hvor du som senioranalytiker i et forretningsvendt, agilt team kommer til at deltage i en række større projektopgaver. Teamet indgår i DCI Shared Foundation, som er en enhed i Digital, Change & IT, og teamet har fokus på leverancer inden for det regulatoriske område. I øjeblikket arbejder teamet på et større projekt med fokus på likviditetsområdet herunder NSFR, LCR og ALMM. I teamet vil der være andre erfarne analytikere, så du får god mulighed for sparring.                                     

 

I tæt samarbejde med forretningens Product Owner og det øvrige team skal du via din store indsigt i data og processer være med til at analysere behovet for informationer til analyse-, styrings- og rapporteringsformål. I rollen som senioranalytiker er du med til at bygge bro i teamet mellem tekniske og forretningsfaglige profiler samt til relevante interessenter i øvrigt.

 

Dine ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • analysere og specificere vores dataløsninger på det regulatoriske område med baggrund i både forretnings- og dataviden

  • sikre konsistens på tværs samt skalerbare løsninger

  • samarbejde med teamet og deres interessenter for at sikre fremdrift.

 

Desuden har du viljen til at styrke arbejdet med en fælles moderne Data Platform i Nykredit på Azure Cloud.

 

Din erfaring

Du har en holistisk forståelse af data - fra data sourcing til rapporteringsbehov. Desuden er erfaring med dimensionel modellering og f.eks Data Vault 2.0 og arkitekturforståelse en fordel. Har du erfaring med regulatorisk rapportering i den finansielle sektor samt moderne dataplatforme som Azure Cloud, Synapse og Oracle og datatransformationværktøjer som Ab Initio og Informatica, er det en fordel, men ikke et krav.

 

Engageret, udadvendt og trives med team work

Du arbejder ansvarsbevidst og effektivt. Du sætter en ære i at overholde aftaler. Du drives af at fungere som en del af et team med fokus på fælles mål og leverancer via en fælles indsats du tager gerne ansvar for, at processen fungerer, og du er med til at gøre dine kolleger gode.

 

Du arbejder desuden selvstændigt med komplekse problemstillinger. Det er derfor vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Samtidig kan du formidle dine resultater klart og overbevisende. Vi forventer, at du er interesseret i den finansielle branche, og at du brænder for at lykkes som medlem af et agilt og fagligt stærkt udviklingsteam.

 

Din nye arbejdsplads

I Data Delivery er vi ansvarlige for Nykredit-koncernens udvikling af DWH-, BI- og AA-løsninger i rejsen imod cloud. Vi arbejder med en agil organisering, som giver os et spændende, fagligt udfordrende og dynamisk miljø med en uformel omgangstone med leverancer på tværs. Vi er en afdeling på 40 dataanalytikere og Data Scientists, som arbejder på lokationer i København, Aalborg og Warszawa. Ansættelsesstedet for denne stilling er i København eller Aalborg.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Andreas Kiær på 61 62 19 94 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

 

Vi holder løbende samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København eller Aalborg

 

Ansøgningsfrist

17-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler