Nykredit,

København
03-08-2022

Senioranalytiker til Data Delivery

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
19-08-2022
Kviknummer:
LJA-83893530
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ser du data som et af virksomhedernes vigtigste aktiver, og vil du være med til sætte retningen for at aktivere data som værdi til glæde for både forretningen og kunderne? Så har vi jobbet til dig.

Nykredit er på en rejse for at modernisere det tværgående fælles data landskab og udnytte nye cloud værktøjer i bl.a. Azure Cloud til at drive nye indsigter. Vi vil sætte data fri ved at sikre data governance by design, så vi kan drive self-service data-løsninger samt rapportering til forretning og myndigheder. Vi søger derfor en senioranalytiker til at bidrage til den fortsatte udvikling af det regulatoriske område.

Dit kommende job
Du får en fagligt udfordrende hverdag, hvor du som senioranalytiker i vores forretningsvendte agile team kommer til at deltage i en række større projektopgaver. Teamet indgår i Digital, Change & IT (DCI) Fælles Fundament-strømmen.  Teamet har fokus på leverancer inden for det regulatoriske område. I øjeblikket arbejder teamet på et større projekt indenfor Likviditetsområdet – herunder NSFR, LCR og ALMM, og i teamet vil der være andre erfarne analytikere, så du vil få mulighed for tværfaglig sparring med høj læringskurve.           

I tæt samarbejde med forretningens Product Owner og det øvrige team skal du via din store indsigt i data og processer være med til at analysere behovet for informationer til analyse-, styrings- og rapporteringsformål. I rollen som senioranalytiker skal du være med til at bygge bro i mellem forretningsfaglige profiler og oversætte dette til datakrav.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer, at du:

  • analyserer og specificerer vores dataløsninger på risikoområdet med baggrund i både forretnings- og data viden
  • sikrer konsistens på tværs af fagområder samt skalerbare løsninger
  • samarbejder med teamet og deres interessenter for at sikre fremdrift
  • styrker arbejdet mod en fælles Moderne Data Platform i Nykredit på Azure Cloud.

Din erfaring
Du har holistisk dataforståelse fra data sourcing til rapporteringsbehov. Du har eventuelt erfaring med kodearbejdet og matematiske modeller. Derudover ser vi gerne, at du har dataarkitekturforståelse. Eventuel erfaring med regulatorisk rapportering i den finansielle sektor er desuden en fordel, men ikke et krav. Har du derudover også erfaring med moderne dataplatforme som Azure Cloud og Oracle samt datatransformation-værktøjer som Ab Initio og Informatica, er det en fordel.

Du er engageret, udadvendt og trives med team work
Du arbejder ansvarsbevidst og effektivt og sætter en ære i at overholde aftaler. Du drives af at fungere som en del af et team med fokus på fælles mål og leverancer via en fælles indsats. Du tager gerne et ansvar for, at processen fungerer, og du er med til at gøre dine kolleger gode. Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt med komplekse problemstillinger.

Det er vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Samtidig kan du formidle dine resultater klart og overbevisende. Vi forventer, at du er interesseret i den finansielle branche, og at du brænder for at lykkes som medlem af et agilt og fagligt stærkt udviklingsteam.

Din nye arbejdsplads
I Data Delivery er vi ansvarlige for Nykredit-koncernens udvikling af DWH-, BI- og AA-løsninger i rejsen imod cloud. Vi arbejder med en agil organisering, som giver os et spændende, fagligt udfordrende og dynamisk miljø med en uformel omgangstone med leverancer på tværs af hele banken. Vi er en afdeling på 40 data analytikere og Data Scientists, som arbejder på lokationer i København, Aalborg og Warszawa. Ansættelsesstedet for denne stilling er i København eller Aalborg.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Andreas Kiær på tlf. 61 62 18 94 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi holder løbende samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler