Nykredit,

København
11-11-2022

Senioranalytiker med flair for data til Modelinfrastruktur & Data i Kreditmodeller

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
11-11-2022
Udløber:
27-11-2022
Kviknummer:
LJA-84238643
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Som senior analytiker i Modelinfrastruktur & Data bliver du en del af et team, der sikrer Nykredits strategiske ønske om at drive en lønsom forretning ved at bruge kundedata og modeller. Vi arbejder tæt sammen med forretningen og IT om at udvikle en platform af højkvalitetsdata til at skabe fremtidens Nykredit. Hvis du vil med på denne spændende rejse hører vi gerne fra dig.

Dit kommende job
I Modelinfrastruktur & Data, som er en del af Kreditmodeller i området Risikomodeller i Nykredits risikoorganisation, bliver du en del af et team, der arbejder med data og infrastruktur til brug for modellering af Nykredits kreditrisiko. Modellerne er centrale i Nykredit-koncernens opgørelse af kapitalbehov, og det er derfor afgørende, at vi kan understøtte udvikling samt kvalitetssikring af disse. Vi er i gang med en teknologisk modernisering af bl.a. en ny data- og modeludviklingsplatform - og du vil få en unik mulighed for at sætte dit præg på teknologivalg og retning.

Dine opgaver vil typisk være:

  • at videreudvikle og drive en overvågningsproces og teknisk miljø til kvalitetssikring af Nykredit koncernens definition af mislighold
  • at bidrage til modningen af vores infrastruktur (modeludviklingsplatform og dataløsninger)
  • at opbygge og vedligeholde tabeller og data marter til brug for modeludvikling
  • at være en stærk forretningsmæssig formidler ifbm. IT-udvikling i vores polske udviklerteam.

Arbejdsopgaverne involverer tæt samarbejde med kolleger fra Kreditmodeller, IT, valideringsenheder, forretningsvendte enheder og kapitalstyrings- og kreditafdelingen.

Din erfaring
Vores ideelle kandidat har en økonomisk/matematisk uddannelse og er komfortabel med proces- og dataanalyse. Erfaring i at arbejde med kreditdata, programmering i SAS samt forståelse for statistiske modeller er en klar fordel. Du er god til at finde løsninger på datarelaterede problematikker, og har erfaring med at arbejde på databaser, hvor du kan navigere i komplekse strukturer og store datasæt. Vores arbejde er ofte drevet af henvendelser fra Finanstilsynet, og du vil her skulle sikre stabil fremdrift på leverancer med deadlines.

Din nye arbejdsplads
Du får din daglige gang i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København. Nykredit er i en rivende udvikling, og vi har fokus på at understøtte den overordnede strategi via forretningsunderstøttende kreditmodeller og udviklingsforløb. Vi er kendetegnet ved at løse vores opgaver på et fagligt højt niveau, samtidig med at vi lægger vægt på en uformel omgangstone og en fleksibel arbejdsform.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Emil Bjerre Jensen på tlf. 30 24 99 91 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi vil løbende afholde samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler