Nykredit,

Høje-Taastrup
09-06-2023

Senior-/privatrådgiver til Direkte Kunderådgivning

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
09-06-2023
Udløber:
23-06-2023
Kviknummer:
LJA-84851423
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig at arbejde på en anden måde end den traditionelle, men med samme høje faglighed og muligheden for at opfylde kundernes drømme samt give dem finansiel tryghed? Så bliv en del af Direkte Kunderådgivning.

Vil du være en del af en succes?
Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor nye kunder, høj tilgængelighed og proaktivitet er vores vigtigste fokusområder. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi, og vi er nysgerrige på kundernes behov, ønsker og drømme.

I Direkte Kunderådgivning arbejder vi ud fra en team-tankegang, og du har derfor ingen fast kundeportefølje. Vi arbejder ud fra en styrkebaseret tankegang, hvor den enkeltes kompetencer og motivation bringes i spil i kundebetjeningen. I Direkte Kunderådgivning møder vi vores kunder online og telefonisk. Hvis du ikke har erfaring med online-rådgivning, vil du få den nødvendige træning. 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • tiltrække nye kunder til Nykredits Boligbank
  • være proaktiv for vores eksisterende boligbank kunder med henblik på fastholdelse og forædling
  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi
  • yde sublime kundeoplevelser via telefon- og onlinemøder
  • se muligheder og skabe løsninger, som passer til den enkelte kunde
  • ønske at gøre noget ekstra og skabe endnu større værdi i relationen mellem kunden og Nykredit. 

Du kan forvente at blive en del af en nytænkende boligbank, der tager udgangspunkt i hele familien. Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om familien, uanset om det er lån, opsparing, pension eller forsikring, der er i fokus.

Vi er en afdeling i vækst, og du vil blive en del af en spændende rejse. Vi har højt humør, gode udviklingsmuligheder samt fokus på sparring og feedback.

Din erfaring
Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og god rådgivning. Du har solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi og hjælpe kunden til at træffe de rette beslutninger. Derudover forstår du værdien i at samarbejde aktivt med dine kolleger, og du har øje for, hvordan du bedst bidrager til opfyldelsen af både egne og teamets mål.   
                                                
Din nye arbejdsplads
Vi er for nylig flyttet ind i nye, attraktive lokaler 200 meter fra Høje-Taastrup Station. Nykredit har skabt en moderne arbejdsplads, hvor kunderådgivningen har til huse sammen med det øvrige Nykredit Direkte®. Der er gode parkeringsmuligheder samt et godt kantine/cafémiljø.

I Direkte Kunderådgivning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får dygtige og engagerede kolleger. Vores friske og uformelle omgangstone i afdelingen skaber godt humør og gode resultater, og vores aktivitetsniveau er højt.
                                  
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundechef Mette Johansen på tlf. 44 55 95 33 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler