Nykredit

Nykredit,

Roskilde
25-11-2021

Senior-/privatrådgiver til Center Roskilde

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
30-11-2021
Kviknummer:
LJA-83006237
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Bliv en del af Center Roskilde.

 

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem stærk rådgivning

  • skabe nye kundeforhold til centeret

  • opbygge og fastholde relationer gennem proaktiv dialog.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og ønsker at rådgive bredt og skabe gode kundeoplevelser. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere de økonomiske aspekter af kundernes liv. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

I Center Roskilde bliver du en del af et center med 20 kolleger, bestående af både et privatteam og et erhvervsteam. Center Roskilde fungerer desuden som regionskontor og huser regionsledelse, Private Banking samt Storkunder (erhverv) med yderligere ca. 30 kolleger. Hos dine kommende kolleger kan du søge sparring og inspiration til din kontakt med kunderne.

 

Du bliver en del af et engageret og humørfyldt team, hvor vi hver dag står op for vores kolleger, kunderne og Nykredit. Der er stort fokus på den individuelle udvikling, og et oprigtigt ønske om, også som team, at stå stærkere hver dag. Det betyder, at du hver dag har kolleger og en leder, som også har fokus på, hvor du gerne vil hen.

 

Du er åben, engageret og proaktiv. Du bringer dig selv og dine kompetencer i spil, sammen med dine kolleger og over for kunderne, så du er med til at sikre en høj kundetilfredshed og stor arbejdsglæde. Din udvikling og ønsker til fremtiden bliver lyttet til og respekteret. Du kan forvente støtte og opbakning i teamet, til den rejse, du ønsker, skal være din karrierevej i Nykredit.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Michael Sonne, 61 56 56 81 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Roskilde

 

Ansøgningsfrist

30-11-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler