Nykredit,

Horsens
23-02-2024

Senior-/privatrådgiver til Center Horsens

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-02-2024
Udløber:
10-03-2024
Kviknummer:
LJA-85346781
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Horsens, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Dit kommende job
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes, er naturligt at bidrage med. Derudover har vi taget et yderligere skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde. 

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med. Kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til de kunder, du arbejder med. 
                                 
Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • bidrage til en fortsat høj kundetilvækst i Nykredit
  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

Er det dig, vi leder efter?
Du er finansielt uddannet og motiveres af kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine solide kommunikative færdigheder formår du at skabe tætte og langvarige relationer. Du er samtidig en aktiv holdspiller og bidrager til teamets og centrets målopfyldelse.

Din nye arbejdsplads
Center Horsens består af 18 dygtige og meget engagerede kolleger, som er organiseret i et erhvervs- og privatteam. Du vil opleve et professionelt og ambitiøst miljø, hvor vi vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi mener, at det er forudsætningen for en høj medarbejdertilfredshed og deraf at kunne nå vores ambitiøse mål. Vi kan bidrage med en arbejdskultur præget af; grin, højt til loftet, inddragende arbejdsopgaver og et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer og sætter stor pris på en sjov og indholdsrig hverdag.

Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med dygtige kolleger og specialister. Din egen udvikling er i fokus i form af vores medarbejderløfte, hvor vi i Nykredit prioriterer udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan! Vi ønsker at hjælpe dig med udviklingen frem mod den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Helle Foged på tlf. 20 47 27 20 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler