Nykredit,

Herlev
06-12-2023

Senior-/privatrådgiver til Center Herlev

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
06-12-2023
Udløber:
27-12-2023
Kviknummer:
LJA-85155285
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Med et solidt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Dit kommende job i Center Herlev
Er du motiveret af at udvikle din egen portefølje og give dine kunder en god oplevelse, så er det dig vi leder efter.

Som privatrådgiver skal du give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • fastholde og udvikle din egen kundeportefølje
  • skabe gode kundeoplevelser
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge nye relationer gennem dialog.

Din erfaring
Du har en finansiel uddannelse og motiveres af kundedialog og helhedsrådgivning, hvor bolig ofte indgår som en del af din rådgivning. Desuden er du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Vi leder efter dig, som med solide kommunikative evner motiveres af kundekontakt samt rådgivning med målsætningen at skabe høj kundetilfredshed og gode kunderelationer.

Nykredit Herlev
I Nykredit Herlev bliver du en del af et ambitiøst hold med mere en 30 kolleger og derudover specialister, erhvervs- og Private Banking-rådgivere i huset. Du bliver en del af et energifyldt og kompetent team.

Center Herlev flytter i foråret 2024 til nyrenoverede lokaler på Hovedvejen i Glostrup, hvor vi åbner et moderne rådgivningscenter med gode fysiske rammer for vores medarbejdere og kunder.

Du kan forvente at komme til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Jørgen Petersen på mobil 20 10 09 73 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler