Nykredit,

Helsingør
16-11-2023

Senior-/privatrådgiver til Center Helsingør

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2023
Udløber:
24-11-2023
Kviknummer:
LJA-85100100
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Dit kommende job i Nykredit Helsingør
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Som privatrådgiver skal du sikre at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe gode kundeoplevelser
  • skabe nye kundeforhold til Nykredit
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge relationer gennem dialog.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og har relevant erfaring med at rådgive indenfor investering, pension, lån og daglig økonomi. Du er ambitiøs, nysgerrig og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du trives i en udadvendt og opsøgende rolle, ligesom du samtidig formår at pleje dine eksisterende kunder i din portefølje. Det forventes, at du skaber den tætte kundedialog gennem kvalificeret rådgivning og dyb kundeforståelse.

Nykredit i Helsingør
I Nykredit Helsingør bliver du en del af et hold med 10 kolleger og derudover specialister samt Private Banking-rådgivere. Med andre ord, bliver du en del af et energifyldt og dygtigt hold.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Marina Steentoft på tlf. 40 92 25 65 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler