Nykredit - Center Glostrup

Nykredit - Center Glostrup,

Glostrup
29-11-2021

Senior-/privatrådgiver til Center Glostrup

Kontakt

Nykredit - Center Glostrup

Hovedvejen 10-12
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2021
Udløber:
13-12-2021
Kviknummer:
LJA-83025553
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og være med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om? Som senior-/privatrådgiver får du din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

       

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • identificere dine kunders individuelle behov.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig arbejder du aktivt med formålet at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

               

Din nye arbejdsplads

På Center Glostrup vil du møde 23 dygtige og engagerede kolleger heriblandt privatrådgivere, ejerledere og erhvervsrådgivere. Heraf er der 12 privatrådgivere i det team, du vil indgå i. Vi værdsætter godt humør, et højt aktivitetsniveau og så tror vi på, at tilfredse kunder skaber gode resultater. Du får mulighed for at arbejde med alle typer af hel- og boligkunder samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på samarbejde og arbejdsglæde. Vores motto er: vi går ikke på arbejde for sjov men det skal være sjovt at gå på arbejde!

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Poul Rothmar på 26 82 60 01 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Glostrup

 

Ansøgningsfrist

13-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler