Nykredit,

Esbjerg
07-05-2024

Senior-/privatrådgiver til Center Esbjerg

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
06-06-2024
Kviknummer:
LJA-85472078
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Esbjerg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Dit kommende job
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med. Derudover har vi taget et yderligere skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde. 

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge varige relationer gennem dialog
  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

Din profil:

  • du er uddannet rådgiver og ønsker at skabe gode kundeoplevelser for eksisterende og nye kunder
  • du brænder for kundedialog og helhedsrådgivning
  • du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv.

Din nye arbejdsplads
I Center Esbjerg kommer du til at blive en del af et center med 16 kolleger, der rådgiver inden for privat- og erhvervsområderne. Herudover får centeret jævnligt besøg af specialister samt Private Banking. Dette giver gode muligheder for samarbejde på tværs.  

Du vil hurtigt opleve, at vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Vi er generelt et team med stor faglighed, højt aktivitetsniveau, højt humør og energi. Der vil være mulighed for planlægning af din arbejdsdag, herunder fx hjemmearbejde.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Sune Johansen på tlf. 44 55 46 77. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler, og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler