Nykredit - Center Amager

Nykredit - Center Amager,

København
03-12-2021

Senior/-privatrådgiver til Center Amager

Kontakt

Nykredit - Center Amager

Amagerbrogade 38
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83048946
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får til opgave at videreudvikle din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe gode oplevelser for dine kunder.

 

Dit kommende job i Center Amager

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning. Du har lysten og drivet til at være opsøgende over for nye boligkunder til Nykredit. Du får en bred produktportefølje samt en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

              

Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje, opsøge og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • være medvirkende til en fortsat høj kundetilvækst

  • sikre, at vi er bedst til kunder og har en samlet høj kundetilfredshed

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter.

 

Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Da du har mange sideløbende opgaver, får du brug for et godt overblik og en struktureret arbejdsform. Du samarbejder aktivt med det formål at bidrage til teamets og centerets målopfyldelse.

           

Din nye arbejdsplads

Bliv en del af øens bedste bank og vær med til at sætte dit præg på vores nye, store Center Amager. I efteråret rykker vi ind i vores moderne kontor- og teammiljø, der danner rammerne for vores samarbejdsorienterede kultur, hvor stor fleksibilitet er et af nøgleordene. I Center Amager bliver du en del af en ny, stærk konstellation i et team, hvor vi er 16 rådgivere og to ledere. Er det naturligt for dig at bidrage med et positivt mindset og være en del af et arbejdsmiljø præget af højt tempo, vil det glæde os, hvis du blev en del af Center Amager.

 

Du får gode, stærke samarbejdspartnere i dagligdagen i form af specialister fra hele Nykredit. Desuden bliver du en del af vores tætte mæglerrelationer med Estate, Jesper Nielsen og Nybolig.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Jacques Hartzner på 29 37 87 02, privatkundechef Rie Brorson Dahl på 28 55 49 99, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler