Danmarks Skibskredit A/S

Danmarks Skibskredit A/S,

København
20-03-2023

Senior Loan Manager

Kontakt

Danmarks Skibskredit A/S

Sankt Annæ Plads 3
1250
København K
Danmark
Tlf: +45 33 33 93 33
Praktisk information
Oprettet:
20-03-2023
Udløber:
20-04-2023
Kviknummer:
LJA-84629033
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tør du tage ansvar, og kan du hurtigt danne dig et overblik i en hverdag, hvor kunderne sætter dagsordenen? Vi søger en motiveret teamplayer til vores Loan Management afdeling.

 

Et indblik i din nye hverdag

 

Du får muligheden for at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor sagsbehandling af kreditter og administration af låneaftaler, er en del af en meget varieret hverdag.

 

Du får fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med 28 engagerede kollegaer i Client Relations, ligesom du får en løbende kontakt med advokater, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

 

Du vil få en central rolle i oprettelsen af kundeforhold, kreditbehandling samt ekspedition af lånesager.

 

Derudover beskæftiger du dig med

 

 • Opfølgning på lånesager
 • Låneudbetalinger og indfrielser
 • Ændringer i sikkerheder og øvrige vilkår på låneaftaler
 • Intern koordinering af ind- og udbetalinger
 • Kontakt med kunder, advokater og banker
 • Korrespondance med revisorer og bankforbindelser
 • Projektarbejde på tværs af organisationens afdelinger

 

Hvem er du?

 

Du behøver ikke have kendskab til shipping, men det er helt afgørende, at du har lyst til at lære vores spændende verden at kende.

 

Det er en fordel, hvis du har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor du har opnået kendskab til kreditgivning og lån med sikkerheder. Det kan også være, at du har arbejdet med finansielle kontrakter og lånetransaktioner i andre brancher. Du skal være indstillet på, at stillingen har både administrative rutiner samt juridiske og finansielle problemstillinger, der skal arbejdes med.

 

Du trives med selvstændigt ansvar og du engagerer dig naturligt i både egne og forretningens opgaver. Det er vigtigt, at du har gode engelskkundskaber, da vores kommunikation med kunder og interessenter primært foregår på engelsk, ligesom lånedokumenter er på engelsk. Herudover forestiller vi os, at du:

 

 • Har et godt/bredt kendskab til finansielle produkter og ydelser og dokumenter
 • Er IT-kyndig og har nemt ved at tilegne dig viden om systemer
 • Nemt kan skabe relationer til kunder, samarbejdspartnere og kolleger
 • Er struktureret og arbejder målrettet
 • Har erfaring med projektarbejde
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider
 • Kan kommunikere på dansk (skrift og tale)

 

Vi tilbyder

 

En spændende stilling i en international virksomhed hvor faglighed, udvikling og medarbejdertrivsel er i fokus. Som medarbejder hos os vil du løbende opnå et større selvstændigt ansvar og have gode udviklingsmuligheder. Derudover tilbyder vi attraktive personaleordninger såsom pensionsordning, diverse personaleforsikringer, massage- og frokostordning samt hyggelige sociale arrangementer arrangeret af vores personaleforening.

 

Hvem er vi?

 

Vi er en velkonsolideret virksomhed med ca. 80 medarbejdere bosiddende i hjertet af København. Vi forvalter en udlånsportefølje på mere end DKK 32 mia. og arbejder for at servicere vores kunder i rederibranchen i hele verden med skibsfinansiering. Vidensniveauet er højt og ansvaret stort. Opgaverne er mange og spænder bredt inden for alle aspekter af finansiel virksomhed. Arbejdsdagen er præget af god atmosfære, en flad organisationsstruktur samt korte beslutningsprocesser.

 

Interesseret?

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Loan Management Zenia Rølling tlf. 23 31 48 17. Vi læser ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og CV allerede i dag og senest den 20. april 2023 til hr@skibskredit.dk

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler