Nykredit

Nykredit,

Silkeborg
06-12-2021

Senior-/erhvervsrådgiver til Silkeborg

Kontakt

Nykredit

Papirfabrikken 34
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-83059485
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit gør drømme til virkelighed, og vores ambition er at være de bedste på vores felt. Har du det på samme måde? Vi søger en seniorerhvervsrådgiver med lysten og evnen til at give vores erhvervskunder den økonomi, de skal bruge for at nå længere i deres forretningseventyr. Som seniorerhvervsrådgiver vil du få din egen portefølje af større virksomheder, som du vil følge og hjælpe videre.

  

Dit kommende job

I Nykredit vil vi være bedst til kunder, og som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Din hverdag hos Nykredit

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • sammensætte dit eget hold af specialister og i fællesskab møde kunden

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle og forstærke eksisterende kundeforhold

  • møde og opbygge nye kundeforhold via netværk og canvas

  • være to skridt foran og følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

Er det dig, vi leder efter?

Du er en erhvervsrådgiver med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt, da du forstår at prioritere og se løsninger, hvor andre ser forhindringer. Samtidig sætter du pris på samarbejde, og du ved, at et godt netværk er alfa og omega. Du trives i sociale sammenhænge, hvor relationer skabes, og døre åbnes.

 

Du får en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som eksempelvis advokater og revisorer. Gennem helheldsrådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder.

 

Velkommen til Silkeborg

På Center Silkeborg bliver du en del af et center med 13 kolleger herunder 4 i erhvervsafdelingen. Vores afdeling er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone blandet med professionalisme og tempo.

 

Vi vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi mener, det er forudsætningen for at kunne nå vores ambitiøse mål. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med dygtige kolleger og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Rasmus Stald på 24 78 20 23 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Silkeborg

 

Ansøgningsfrist

10-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler