Nykredit

Nykredit,

København
25-11-2021

Senior Client Manager til Nordic Clients

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
06-12-2021
Kviknummer:
LJA-83005891
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for kapitalforvaltning og for at skabe gode kundeoplevelser? Så har du nu muligheden for at blive en del af Nordic Clients.

 

Nykredit Asset Manager (NAM) er inde i en stærk udvikling, og vi søger derfor en Senior Client Manager, som brænder for at være en del af vores team Nordic Clients. Du skal være med til at understøtte vores Bedst til kunder tilgang overfor potentielle og bestående kunder.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • at du bliver frontløber for arbejdet indenfor alternative og bæredygtige investeringer

  • akkvisition af potentielle investorer

  • servicering af professionelle investorer i Danmark

  • udarbejdelse af tilbud

  • planlægning af kampagne.

 

Derudover indgår du i tværfaglige projekter. Du er en holdspiller, der skaber sammenhængskraft både i teamet og på tværs af organisationen. Du er ambitiøs, selvstartende og resultatorienteret. Desuden kommunikerer du klart og tydeligt til interne såvel som eksterne samarbejdspartnere.

 

Dine kompetencer

Den ideelle ansøger en længerevarende finansiel uddannelse, som danner et stærkt investeringsfagligt fundament. Desuden er erfaring fra en lignende stilling indenfor kapitalforvaltning en fordel, ligesom erfaring med alternative investeringer som eksempelvis Private Equity og Infrastruktur er. Du har et indgående kendskab til det danske marked for professionelle investorer og er en erfaren bruger af Office-pakken og CRM/CEM systemer.

 

NAM har en ambition om at være Danmarks samfundsansvarlige kapitalforvalter, og du skal være med skabe udgangspunktet for at indfri denne ambition. NAM har en stærk position i markedet og kan tilbyde bæredygtige og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder. I NAM er vi ansvarlige for institutionelle kunder, som bl.a. forsikring- og pensionskasser, professionelle kunder som eksempelvis virksomheder, foreninger og fonde samt formuende privatkunder.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Michael Sero på 44 55 91 33 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

06-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler