Nykredit,

København
31-01-2023

Senior Business Analyst til BizTech Wealth

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
31-01-2023
Udløber:
07-02-2023
Kviknummer:
LJA-84475662
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du solid erfaring med forretningsanalyse, og vil du være med til at udvikle værdiskabende løsninger til investering og formueforvaltning? Ligger din faglige interesse og motivation i at omsætte forretningsbehov til digitale løsninger, der skaber værdi for kolleger og kunder? Er du som person positiv, har godt humør og en ’can do’ attitude? Så kan dette job være noget for dig.

BizTech Wealth har til formål at skabe digitale løsninger, der understøtter investerings- og formueområdet. Du bliver en del af et tværfagligt agilt team, som udvikler egne løsninger, der understøtter eller integrerer til standardsystemer. Teamet består ud over dig, af en Scrummaster, en arkitekt, flere udviklere og en Product Owner.

Du omsætter forretningsbehov til løsningskrav
Som analytiker har du fokus på udvikling, analyse og vedligeholdelse af teamets løsninger. Du er ansvarlig for at omsætte forretningsbehov til løsningskrav og for at nedbryde krav i epics og stories. Prioriteringen af opgaver foregår ud fra agile principper og i tæt samspil med forretningen. Du har erfaring med at arbejde agilt og kan med din erfaring styrke den agile metode i teamet sammen med Scrummasteren og Product Owneren. For at få succes i jobbet kræver det gode samarbejdsevner, og du vil få en stor kontaktflade i organisationen. 

Du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel, og har god erfaring med at inddrage brugernes såvel som forretningens perspektiv. Du formår at tænke compliance-by-design ind i løsningerne og kan oversætte såvel funktionelle som ikke-funktionelle krav til backlog items, som udviklerne nemt kan tage fat på.

Konkrete opgaver kan være at:

 • deltage i og facilitere afklaringer af processer og krav
 • nedbryde krav og forædle teamets backlog
 • sikre god dokumentation af krav og udviklingsønsker
 • støtte udviklingen gennem løbende sparring med udviklere.

Du har interesse for investerings- og formueområdet
Du har interesse i og har måske arbejdet inden for investerings- og formueområdet, som forretningsudvikler, analytiker, arkitekt, udvikler, e.l. Du har erfaring med agile/scrum, og dit cv indeholder eksempler på analyse og brobygning mellem forretning og IT. Det er vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden og har let ved at danne nye relationer. Du drives af at levere resultater og ved at samarbejde er en forudsætning for dette.

Herudover tilbyder vi:

 • fysisk arbejdsplads i vores flotte lokaler på Kalvebod Brygge 1-3 i København
 • mulighed for at arbejde hjemmefra
 • dygtige kolleger
 • inspirerende læringsmiljø og gode udviklingsmuligheder
 • gode sociale initiativer som personaleforening, vinklub, kunstklub
 • træningsfaciliteter
 • kantine.

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover, at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Charlotte Korsbech tlf. 21 22 21 47 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann tlf. 44 55 18 69.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler