Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
02-12-2021

Risikoanalytiker til IT-risikostyring

Kontakt

Jyske Bank

Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
01-01-2022
Kviknummer:
LJA-83044231
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdssted

Silkeborg

 

Selskab

Jyske Bank

 

Afdeling

Operationel Risiko

 

Ansøgningsfrist

01.01.2022

 

Er du motiveret af risikostyring, og ønsker du at kombinere det med en interesse for IT? Er du dygtig, tager du ansvar og tør du lægge hånden på kogepladen? Vil du gerne være en del af et top motiveret team, som sætter barren højt?

 

Så vil vi gerne tale med dig! Vi søger en ny kollega, der vil være med til at udvikle vores setup og arbejde med IT-Risikostyring.

 

Jobbet

IT-Risikostyring har stort fokus i Jyske Bank, og du vil i jobbet være med til at videreudvikle koncernens koncepter inden for måling, analyse og rapportering af IT-risici.

 

Jobbet er forankret i Jyske Banks operationelle risikofunktion, som har en central rolle i forhold til styring af alle koncernens ikke-finansielle risici.

 

Den operationelle risikofunktion vedligeholder og udvikler best-practice metoder inden for ikke-finansiel risikostyring. Disse metoder sættes i spil sådan, at der løbende skabes størst mulig viden og transparens omkring de væsentligste ikke-finansielle risici . Herunder IT-risici, som Jyske Bank er eksponeret mod, og hvordan disse håndteres mest effektivt. Arbejdet giver via handlingsanvisende rapportering Jyske Banks øverste ledelse de bedst mulige forudsætninger for at håndtere koncernens ikke-finansielle risici bedst muligt.

 

Du kommer til at bringe specialiseret viden om IT-risici ind i dette arbejde, og spille en væsentlig rolle i integrationen af disse i det samlede risikobillede.

 

Jobbet har store berøringsflader med alle områder i Jyske Bank, og vil involvere tæt interaktion med koncernens IT-sikkerhedsfunktion.

 

Den operationelle risikofunktion er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Vi har en målsætning om til stadighed at udvikle og forbedre os inden for området.

 

Afdelingen og teamet

Den operationelle risikofunktion er et team i afdelingen Risikostyring. Afdelingen har også en række andre ansvarsområder inden for risikostyring, herunder Jyske Bank koncernens analyse og rapportering af kreditrisici og her hører nedskrivningsopgørelser, løbende krediteftersyn af bankens afdelinger, makroøkonomiske stresstest og kapitalplanlægning samt forskellige overvågnings- og rapporteringsopgaver til koncernens øverste ledelse også under.

 

Afdelingen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, hvor vi vægter den personlige og faglige udvikling højt i et uformelt miljø. Vi er 26 engagerede medarbejdere.

 

Din profil

Vi forventer, at du har relevant uddannelse på kandidatniveau og ser gerne erfaring fra et lignende job. Konkret erfaring med netop IT-risikostyring, vil være et stort plus.

 

Vi forventer desuden, at du

  • Er god til at arbejde grundigt og kan håndtere både ansvar og meget frie arbejdsrammer.

  • Har gode samarbejdsevner og et godt humør, så du kan fungere som en engageret medarbejder i afdelingen.

  • Kan håndtere at have mange bolde i luften uden at miste overblikket.

  • Er fagligt nysgerrig overfor ny viden og nye vinkler på tingene.

  • Er ambitiøs og ønsker at gøre en forskel.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist 01.01.2022.

 

Senior HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Helle Claudi Stisager

Afdelingsdirektør

helle.claudi.stisager@jyskebank.dk

89896433

40 84 74 77

 

Tony Vittrup Sørensen

Leder, Operationel Risiko

tvs@jyskebank.dk

89896867

71 77 62 59

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler