Nykredit,

Høje-Taastrup
07-05-2024

Regulatorisk controller til AML-kvalitetskontrol

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
26-05-2024
Kviknummer:
LJA-85472212
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Trives du med skiftende arbejdsopgaver, og har du sans for detaljer? Så er du måske vores nye regulatoriske controller.

Dit kommende job
I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af hvidvask på tværs af koncernen. Det er vigtigt, at vi hele tiden kontrollerer vores forretningsmæssige løsninger for kontinuerligt at styrke vores setup. Som regulatorisk controller vil du i høj grad bidrage til dette og være med til at sikre, at vi i Nykredit er bedst til kunder, og samtidig lever op til vores samfundsansvar i en verden, hvor lovgivningen løbende ændres.

Dine ansvarsområder
Vi søger derfor nye kolleger til at styrke vores kvalitetskontrol. Vi udfører interne stikprøve kontroller i relation til forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering i alle selskaber i Nykredit koncernen Vi har desuden ansvaret for at kvalitetssikre vores onboarding (CDD) og ajourføring af kunder (ODD).

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • implementere kontrolprocesser
 • udføre interne kontroller
 • rapportere kontroller
 • vejlede kolleger
 • give feedback til kollegaer under oplæring.

Din erfaring
Du kommer måske fra en lignende stilling i en bank eller et realkreditselskab eller med erfaring som privatrådgiver, erhvervsrådgiver eller assisterende rådgiver. Har du stor viden om realkredit er det et ekstra plus. Du har kendskab til bank- og realkreditprocesser og har sans for detaljer. Du kan formidle resultater til kolleger på forskellige niveauer i organisationen, og trives med at gå i dialog med kolleger på tværs af forskellige forretningsområder.

Derudover forestiller vi os, at du er:

 • erfaren inden for kontroller og kontrolopgaver
 • detaljeorienteret og struktureret
 • god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
 • glad for at arbejde med skiftende opgaver
 • en holdspiller, der kæmper for at få hele holdet i mål
 • motiveret for at udvikle kompetencer inden for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af vores QA-team, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden - fra rammeværk til drift og kontrol af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til kravene om at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. Vi arbejder i  nyrenoverede kontorer ved Høje Taastrup St. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Gitte Kristensen på tlf. 61 22 19 28 (ferie indtil 21. maj). Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler