Nykredit

Nykredit,

København
29-11-2021

Regulatorisk controller til AML-kvalitetskontrol

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
29-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-83025696
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Og trives du med at dykke ned i detaljerne? Så er du måske vores nye regulatoriske controller.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af hvidvask på tværs af koncernen. Det er vigtigt, at vi hele tiden kontrollerer vores forretningsmæssige løsninger for kontinuerligt at styrke vores setup. Som regulatorisk controller vil du i høj grad bidrage til dette og være med til at sikre, at vi i Nykredit er bedst til kunder, og samtidig lever op til vores samfundsansvar i en verden, hvor lovgivningen løbende ændres.

 

Dine ansvarsområder

Vi søger derfor en ny kollega til at styrke vores kvalitetskontrol. Vi har ansvaret for at sikre forretningsimplementering, kvalitetssikring og rapportering i relation til forebyggelse af hvidvask. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • implementere kontrolprocesser

  • udføre interne kontroller

  • rapportere kontroller

  • vejlede kolleger.

 

Din erfaring

Du kommer sikkert fra en stilling i frontlinjen med stor erfaring som privatrådgiver, erhvervsrådgiver eller assisterende rådgiver eller fra en stilling i back office i en bank eller et realkreditselskab. Har du erfaring med betjening af erhvervskunder er det et ekstra plus. Du har kendskab til bankprocesser og trives med at dykke ned i detaljerne. Du kan formidle resultater til kolleger på forskellige niveauer i organisationen og trives med at gå i dialog med kolleger på tværs af forskellige forretningsområder.

 

Derudover forestiller vi os, at du er:

  • erfaren inden for kontroller og kontrolopgaver

  • detaljeorienteret og struktureret

  • god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt

  • glad for arbejde med skiftende opgaver

  • en holdspiller, der kæmper for at få hele holdet i mål

  • motiveret for at opbygge kompetencer inden for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering.

 

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med implementering af processer og formidling og undervisningsmateriale. Samtidig er erfaring med forebyggelse af hvidvask en fordel.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af vores QA-team, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden - fra rammeværk til drift og kontrol af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen.

 

Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til kravene om at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. Til foråret flytter vi fra København til nyrenoverede kontorer ved Høje-Taastrup Station.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Gitte Kristensen, 61 22 19 28, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

10-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler