Nykredit,

Frederikssund
07-05-2024

Rådgiver til Nykredit i Frederikssund

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
24-05-2024
Kviknummer:
LJA-85471940
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!

Jobbet i Frederikssund
Som rådgiver i Nykredit i Frederikssund, har du ansvaret for, at vores kunder oplever finansiel tryghed. Det sker gennem din rådgivning, omkring hele kundens økonomi. Vi har et stort fokus på proaktivitet mod kunderne, så vi får ydet rette rådgivning i rette tid.

Nykredit i Frederikssund har gode samarbejder, og ønsker gerne flere, med de lokale mæglere, skoler og foreninger, ligesom vi deltager i lokale aktiviteter, der øger sundhed og synlighed. Vi ønsker at øge vores markedsandel, både blandt privat- og erhvervskunder, og ser den lokale involvering som en vej dertil.

I Frederikssund har vi et stærkt sammenhold blandt kollegerne, og medarbejdertilfredsheden er høj. Der er fokus på, og plads til, at den enkelte kan udvikle sig efter ønske. Sammenholdet bygger på høj grad af ærlighed og gennemsigtighed.

Din profil
Du er finansielt uddannet, har god erfaring med rollen som rådgiver og ønsker at rådgive bredt og skabe gode kundeoplevelser.

Du er ambitiøs, forretningsorienteret og forstår at flette det sammen med at være nysgerrig og lyttende overfor kunderne.

Du har lyst til udvikling og til at bidrage til et teams arbejdsglæde, medarbejdertilfredshed, resultater og udvikling.

Din nye arbejdsplads
I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vi vil engagere os i, hvad de drømmer om, og hvad der bekymrer dem – så vi sammen kan finde de rigtige løsninger. Og fordi vi er foreningsejede, kan vi som noget helt særligt give tilbage til kunderne, når det går godt.

I Nykredit tror vi på hele Danmark. Vi er ejet af en forening af boligejere og virksomheder, der bor og driver virksomhed i hele landet, og så er vi Danmarks største udlåner. Vi ser det som vores særlige ansvar at være til stede med økonomiske løsninger i by og på land. Til hver en tid.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Dennis Kastberg på 24 78 21 65 / deka@nykredit.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler