Nykredit,

København
08-11-2023

Public Affairs-konsulent til Eksterne relationer & Samfundsansvar

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-11-2023
Udløber:
22-11-2023
Kviknummer:
LJA-85082200
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny kollega, der som konsulent eller seniorkonsulent kan tage del i Nykredits eksterne interessevaretagelsesarbejde. Du kommer til at skulle navigere i spændingsfeltet mellem det politiske niveau, brancheorganisationer og Nykredits øvrige eksterne samarbejdspartnere. Samtidig skal du sikre et højt niveau af understøttelse og rådgivning af Nykredits direktion.

Hvem er vi?
Nykredit er Danmarks største udlåner. Vi er som noget helt særligt i den finansielle sektor ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit, og af en række danske pensionsselskaber. Det er vi stolte af. Vores særlige ejerskab betyder bl.a., at vi kan dele vores fremgang med kunderne, når det går godt.

Det er en central målsætning for Nykredit, at vi vil bidrage til det samfund, som vi er en del af. Det gør vi bl.a. ved at være til stede med billige, sikre lån i hele landet både i gode og i dårlige tider, ligesom vi vil gøre det billigere og nemmere for vores kunder at træffe grønne valg.

Hvem er du?
Du bliver en del af afdelingen, Eksterne relationer & Samfundsansvar, hvor vi arbejder med Public Affairs, pressehåndtering, samfundsansvar samt sprog/oversættelse. Du kommer til at bruge størstedelen af din tid på klassiske PA-opgaver, og din faglige tyngde skal derfor være inden for denne disciplin. Du skal også være klar til at arbejde med opgaver, der rækker ud over det PA-faglige, da vi i afdelingen arbejder tæt sammen på tværs af fagområder.

Vi forestiller os, at du: 

  • har minimum 2 års erfaring fra Christiansborg, interesseorganisation, PA-bureau eller lignende
  • har en solid analytisk sans og evner at arbejde systematisk med komplekse problemstillinger
  • har god politisk forståelse og kan kommunikere komplekse politiske sager både skriftligt og mundtligt
  • er udadvendt og en god netværker med diplomatisk forståelse, der kan navigere mellem forskelligartede interesser
  • har erfaring med den finansielle sektor eller evnen og lysten til hurtigt at sætte sig ind i den
  • har gennemslagskraft og arbejder selvstændigt, men er samtidig en god holdspiller både i eget team med mange forskellige fagligheder og på tværs af hele koncernen.

Hvad kommer du til at lave?
Du vil få en stor berøringsflade i hele organisationen og vil indgå i samarbejdsrelationer med både høj og lav. Du vil blive mødt af store forventninger, men også muligheder for at tage ansvar og bruge dine evner. Et gennemgående tema i dit arbejde bliver at gøre det synligt for omverdenen, at Nykredit er en stor, foreningsejet og finansiel virksomhed, der tager samfundsansvar. 

Du vil blandt andet komme til at:

  • tage del i planlægning, koordinering og prioritering af Nykredits eksterne interessevaretagelsesarbejde
  • levere løbende analyse af det politiske landskab samt gennemføre initiativrige og strategiske indsatser ift. politisk interessevaretagelse
  • understøtte og koordinere Nykredits bidrag til arbejdet i brancheorganisationer herunder særligt Finans Danmark
  • bidrage til tværgående projekter og processer internt i Nykredit med et bredt udsnit af områder i huset.

Du vil referere til afdelingsdirektør Morten Damm Krogh

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Morten Damm Krogh på 60 56 32 30 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler. 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler