Nykredit,

København
13-03-2023

Product Owner til Solutions & Support i Nykredit Wealth Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2023
Udløber:
27-03-2023
Kviknummer:
LJA-84610938
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Product Owner i udviklingen af dataløsninger for Wealth Mangement? Så er du måske vores nye kollega. 

Dit kommende job
I Nykredit arbejder vi kontinuerligt på at sikre, at Wealth Management har adgang til de bedste data løsninger. Udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde vores forretningsenhed Performance & Reporting, hvor du også vil have din daglige gang.

Du får mulighed for at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af Nykredits nye data platform bygget på Microsoft Azure samt understøtte udviklingen på Wealth Managements Datawarehouse, som varetager de dataløsninger, der ligger på kapitalforvaltningsområdet. Du bliver en del af et team på 18 specialister i data og rapportering, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt inden for rapportering og datamodellering. Du får en central rolle som Product Owner i vores data team kaldet Wealth Data Solutions, hvor du sammen med vores Scrum Master, forretningsanalytiker og udviklere sikrer, at vi står skarpest muligt på vores dataløsninger. Derudover skal du sammen med udviklingsteamet sikre, at vi hele tiden udvikler os på vores rapporteringsløsninger samt videreudvikler os i vores understøttelse af forretningen.

Dine kolleger værdsætter godt samarbejde i en uformel omgangstone drevet af godt humør. Du binder forretning og IT sammen og du drives af et dybtfølt ønske om at skabe bedre processer og løsninger, som kan medvirke til at løfte kundetilfredsheden i Nykredit og sikre det bedst mulige samarbejde på tværs.

Din nysgerrighed og din evne til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger er to afgørende faktorer på din vej til succes i jobbet. Du arbejder struktureret med opgaverne og dit engagement og dine rigtig gode samarbejdsevner sikrer, at opgaverne drives fremad i et højt tempo. Du er ikke bange for at udfordre dig selv, dine kolleger og ledelsen i et miljø med kulturelle forskelligheder og giver den gerne en ekstra skalle for at løse kundernes udfordringer i tæt samarbejde med udviklingsteamet.

Helt specifikt får du som Product Owner ansvaret for at:

  • forstå og oversætte forretningens behov og herigennem støtte IT i formidlingen, så produktet skaber værdi både på kort og lang sigt
  • sætte retning for teamets arbejde og skabe fokus gennem tydelige mål
  • definere opgaverne sammen med teamet og prioritere teamets backlog
  • vurdere og prioritere hvilken del af løsningen teamet starter med, planlægge den iterative udvikling og håndtere afvigelser i planerne
  • være i tæt samarbejde med stakeholders i forretningen og IT, og sikre beslutningstagning og prioritering af tekniske enablers. 

Din erfaring
Du har allerede erfaring fra en rolle som Product Owner og er vant til at arbejde i en virksomhed, hvor det at arbejde agilt med udvikling af digitale løsninger står højt på agendaen. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor, og forstår vigtigheden af at bygge og vedligeholde kritiske løsninger Du har relevant erfaring med at sammentænke forretning og IT i digitale løsninger. Din uddannelsesmæssige baggrund gør, at du har en bred forståelse for de produkter og services, som vi arbejder med inden for kapitalforvaltning.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Wealth Managements dataenhed i Solutions & Support som har til huse på Kalvebod Brygge i København. Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. Dette er vores løfte til vores medarbejdere, og som medarbejder i Nykredit betyder det, at vi anerkender og værdsætter ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner samt tilbyder gode muligheder for, at du løbende kan udvikle dig såvel personligt som fagligt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Pernille Olling på tlf. 40 17 75 15 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler