Gem annonce
Djurslands Bank

Djurslands Bank,

Aarhus
06-06-2024

Privatrådgivere til åbning af filial i Højbjerg.

Kontakt

Djurslands Bank

Nordre Strandvej 75
8240
Risskov
Danmark
Tlf: 8630 3610
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2024
Udløber:
06-07-2024
Kviknummer:
LJA-85531959
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed

Djurslands Bank i Risskov vækster med mange nye kunder og oplever en stigende aktivitet fra vores bestående kunder - derfor søger vi privatrådgivere til vores privatteam i Risskov.

Brænder du for rådgivning og tiltrækning af privatkunder? Vil du have ansvaret for en yderst attraktiv portefølje? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank, som lever i mødet med kunden?

Kunderådgivere til en afdeling i vækst og med høj aktivitet
I privatteamet i Risskov er er vi begunstiget af, at mange nye kunder banker på døren flere af dem på baggrund af henvisninger fra vores gode kunder. Samtidig oplever vi en stigende aktivitet fra vores bestående kunder, som udvider deres engagementer med endnu flere forretninger heraf også en del spændende kunder, som vi håndterer i samarbejde med erhvervsteamet i Risskov.

Vi søger derfor: 

Min. én rådgiver, der ønsker at arbejde med førstegangskøbere og familiekunder.
Min. én rådgiver, der ønsker at arbejde med tungere og mere komplekse kunder herunder formuende kunder, hvoraf nogle også er erhvervskunder i banken.

Uanset hvilken af de to stillinger, der matcher dig, vil du få ansvaret for en portefølje af yderst attraktive privatkunder, som du giver Aktiv Kunderådgivning. I praksis betyder det, at du er proaktiv og tager initiativ til at invitere dine kunder til møde, og at du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum.

Herudover er det også tanken, at du skal udvide din portefølje med nye kunder via henvisninger fra kunder og kolleger og via de opsøgende aktiviteter, vi iværksætter sammen i teamet. Vi kan skrue både op og ned for, hvor meget du kommer til at arbejde med nye kunder. Det tager vi en god dialog om, når vi mødes over en kop kaffe.

Medarbejder i en stærk lokalbank med vækstambitioner
Du tilbydes en rådgiverstilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor du er tæt på dine kunder og kan yde en individuel rådgivning. 

Rådgiver og souschef Lise Mogensen udtaler Jeg elsker mit job som rådgiver her i Djurslands Bank i Risskov. Efter 16 år nyder jeg stadig at tage på arbejde hver dag, og jeg lever i mødet med både mine kunder og mine kolleger i Risskov-teamet. Jeg er især motiveret af at kunne arbejde med nogle spændende og komplekse kunder, hvor jeg i høj grad får mulighed for bruge min faglighed som rådgiver til at yde en rådgivning, der er nøje tilpasset den enkelte kundes behov. Jeg og resten af teamet står klar til at tage godt imod dig i teamet og i banken generelt. 

I Risskov er vi områdekontor for bankens afdelinger i Aarhus-området, og vi har både et privatteam, et erhvervsteam og et supportteam, ligesom områdets formuekonsulent og forsikringskonsulent er tilknyttet områdekontoret. I privat er vi 12 dygtige medarbejdere med et godt sammenhold. Samlet set er vi mere end 30 kolleger i Risskov-huset.

I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed, en god indtjening og vækst af nye kunder.

Erfaring med rådgivning af privatkunder
Vi forventer, at du er uddannet og fagligt velfunderet som privatrådgiver. Du matcher både førstegangskøberne, de mere komplekse familiekunder samt de modne kunder. 
Du brænder for rådgivning af privatkunder, du er ambitiøs, og du sætter en høj standard for dine møder og så kan du bedst lide at opnå gode resultater sammen med dit team.

Der kan være flere forskellige indgangsvinkler til jobbet. Uanset hvilken af nedenstående baggrunde, du kan nikke genkendende til, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan fx komme fra en rådgiverstilling, hvor du er vant til at arbejde med førstegangskøbere og familiekunder. Og du har måske en drøm om i fremtiden at koble en formuerådgiveruddannelse på med henblik på at udvikle dine kompetencer og få mulighed for på sigt at arbejde med mere komplekse kunder.

Men du kan også komme fra en rådgiverstilling, hvor du er vant til at rådgive fx formuende kunder, kunder med VSO og virksomhedsejere, hvor du indgår i et tæt samarbejde med de tilknyttede erhvervsrådgivere. Og du har måske en formuerådgiveruddannelse med i rygsækken eller vil gerne have den.

Interesseret?
Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte privatdirektør Sine Fink Udby på mobil 2624 8806 eller HR-ansvarlig Pia Melsen Braüner på mobil 6137 2444. Kan du ikke lige fange os, så send meget gerne en sms med besked om, hvornår vi kan fange dig, så ringer vi retur.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning der naturligvis behandles fortroligt snarest muligt. 

Er du ikke en haj til at skrive ansøgninger? Så nøjes du bare med at sende os dit CV resten tager vi mundtligt over en kop kaffe.

Vi inviterer til samtaler løbende og besætter stillingen, efterhånden som vi finder de rette kandidater. 

 

 
I Djurslands Bank tror vi på fællesskaber, hvor man kan være sig selv. Og på mange fællesskaber i stedet for tanken om, at vi alle er ens. Derfor er vi ikke kun en lokalbank i geografisk forstand men også i handlinger og værdier. Vi er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskaberne, og en bank, der indgår i fællesskab med sine kunder.

Vi arbejder sammen med vores kunder - men man kan samtidigt være sig selv i Djurslands Bank. Både som medarbejder og som kunde. Men det betyder ikke, at vi stryger folk med hårene eller holder op med at stille de spørgsmål, der går tæt på.

Kunder i Djurslands Bank er forskellige - og vi møder dem til møder, i telefonen, via mails, til onlinemøder, ude i bybilledet, i den lokale idrætsforening, ved vores populære kaffebil, til VærdiPlus arrangementer - og mange andre steder.

Vores kunder er mennesker. Det er vi også. Vi lever i mødet.

Læs meget mere om os på www.djurslandsbank.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Djurslands Bank
Østjylland
Djurslands Bank
Østjylland
Djurslands Bank
Himmerland¤Østjylland
Virksomhedsprofiler