Ringkjøbing Landbobank A/S

Ringkjøbing Landbobank A/S,

Herning
26-09-2022

Privatrådgiver til Herning

Kontakt

Ringkjøbing Landbobank A/S

Torvet 18
1360
Herning
Danmark
Tlf: +45 97 21 48 00
Praktisk information
Oprettet:
26-09-2022
Udløber:
01-11-2022
Kviknummer:
LJA-84065825
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for finansiel rådgivning af privatkunder?

 

I vores afdeling i Herning har vi opbygget et lokalt kompetence- og rådgivningscenter. Uanset om vi skal møde virksomheden, Private Banking kunden eller den private familie så har vi kompetencerne lokalt i Herning til at favne alle rådgivnings situationer. Det betyder, at vi kan agere hurtigt og handlekraftigt, som kunderne efterspørger. Vi er ydmyge over den fremgang vi har, hvor rigtig mange kunder vælger os til for vores værdier og måde at drive banken på. Derfor har vi brug for nye stærke kræfter til holdet, så vi sammen kan fortsætte udviklingen.

 

Har du lyst til at rådgive hele vejen rundt om dine kunders økonomi og blive en del af en god arbejdsplads, hvor godt humør og høj faglig sætter dagsordenen for en hverdag, der er præget af høj aktivitet, så er du den vi søger.

 

Jobbet

 

Som vores nye kollega, bliver du omdrejningspunktet i kundens økonomi - hele vejen rundt. Kundeporteføljen kan vi tilpasse, så den matcher dine kompetencer.

 

Vi lægger vægt på tilgængelighed og vi tror på at stærke relationer til kunderne, giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde og den bedste kundeoplevelse.

 

Faglige kompetencer

 

  • er bankuddannet
  • kan agere sparringspartner og rådgiver for dine kunder
  • trives i et fagligt læringsmiljø

 

Vi forventer, at du

 

  • er udadvendt og opsøgende
  • bruger din nysgerrighed til at se nye muligheder
  • har et selvstændigt drive, samtidig med at du er en god teamspiller
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde med stort overblik
  • brænder for at give kunden den bedste rådgivning
  • har glimt i øjet og er god til at skabe relationer til dine kunder

 

 

Vi tilbyder dig et spændende og attraktivt job

 

  • i en af landets stærkeste banker
  • i en flad organisation hvor beslutningsvejen er kort
  • med mulighed for at tage ansvar for og påvirke både resultater og processer
  • der kombinerer et godt teamwork og faglig udvikling


Vi er en full-service bank med veletablerede koncepter inden for Private Banking, vedvarende energi, læger og tandlæger samt engros-udlån inden for større finansieringer og grøn omstilling.

 

Bankens organisation er flad, og beslutningsvejene er korte. Det kan lade sig gøre, fordi vi har stor tillid til vores medarbejdere.

 

I en stor tilfredshedsanalyse fra Voxmeter er vi af bankkunder kåret til at have Danmarks bedste image. Det internationale ratingbureau Moodys Investors Service har desuden givet banken den bedste kreditrating blandt alle danske banker. EY og FinansWatch har for syvende år i træk kåret banken som årets pengeinstitut. Samtidig viser vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse, at trivslen er høj

 

 

 

Yderligere information

 

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte afdelingsdirektør,  Morten Smith på 4022 7925 eller HR-medarbejder Trine Staun Lunding på 2329 8890. Upload din ansøgning snarest, da vi løbende holder samtaler.
Hos os handler Private Banking om at give din formue ekstra opmærksomhed. Det leverer vi gennem hurtig og effektiv service.

Du får din egen private banking rådgiver, der laver en formuestrategi sammen med dig - fuldstændig tilpasset dine behov.

Din private banking rådgiver er altid tilgængelig for dig og let at komme i kontakt med - og sætter en ære i at pleje og optimere din formue gennem kompetent og tryg rådgivning.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler