Nykredit,

Vejle
08-06-2023

Privatrådgiver til Center Vejle

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-06-2023
Udløber:
23-06-2023
Kviknummer:
LJA-84847636
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Vejle, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Dit kommende job
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede både i gode og i dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes, er naturligt at bidrage med. Derudover har vi taget et yderligere skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde. 

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje
  • deltage i events og opgaver, hvor vi sammen er proaktive overfor nye kunder
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge varige relationer gennem dialog
  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

Din profil
Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring, men vigtigst for os er, at du brænder for kundedialog og helhedsrådgivning, hvor bolig ofte indgår som en del af din rådgivning. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv.

Din nye arbejdsplads
I Vejle bliver du en del af et team bestående af ni privat- og seniorprivatrådgivere. Du bliver samtidig en del af en region, hvor Erhverv, Landbrug og Private Banking arbejder tæt sammen til gavn for kunderne. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vi håber og forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Gitte Knudsen på tlf. 30 29 65 24 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 51 17 74 63.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler