Nykredit,

Hillerød
01-12-2023

Privatrådgiver til Center Hillerød

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
01-12-2023
Udløber:
15-12-2023
Kviknummer:
LJA-85141575
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen mindre kundeportefølje med spændende private boligejere og med plads til at skabe nye kundeforhold.

Med et solidt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Dit kommende job i Hillerød
Er du motiveret af at skabe din egen portefølje og give dine kunder en god oplevelse, så er det dig, vi leder efter. Det er det opsøgende og udadvendte arbejde i rådgiverjobbet, som vil fylde størstedelen af din hverdag.

Som privatrådgiver skal du give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Har du en særlig interesse i investering, har vi gode muligheder for at hjælpe din udvikling yderligere i denne retning.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe nye kundeforhold til Nykredit via tæt dialog med vores samarbejdspartnere bl.a. mæglere
  • skabe gode kundeoplevelser og derigennem kommende ambassadørkunder
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • varetage relationen til vores mæglere i Hillerød og omegn.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og har relevant erfaring med at rådgive indenfor investering, pension, lån og daglig økonomi. Du er ambitiøs, nysgerrig og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du trives i en udadvendt og opsøgende rolle, ligesom du samtidig formår at pleje dine eksisterende kunder i din portefølje. Det forventes, at du med din interesse i at skabe og pleje relationer formår at sikre den tætte kundedialog gennem kvalificeret rådgivning og dyb kundeforståelse. Vi leder efter dig, som med solide kommunikative evner er motiveret af kundekontakt samt rådgivning med målsætningen at skabe høj kundetilfredshed og en relation til kunden.

Nykredit Hillerød
I Nykredit Hillerød bliver du en del af et team med 18 kolleger, herunder både kolleger som arbejder med privat- og erhvervskunder samt specialister og Private Banking-rådgivere. Centret er beliggende på Slangerupgade i Hillerød, og centret er moderne indrettet i en nyere bygning, så de fysiske rammer for både kunder og medarbejdere er i orden.  Med andre ord, bliver du en del af et energifyldt og kvalificeret hold.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef, Mike Bylov Jensen på tlf. 61 34 14 87 eller HR-seniorkonsulent, Denise Helena Vejrup Buchholtz på tlf. 44 55 18 36.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler