Nykredit,

Greve
17-05-2024

Privatrådgiver til Center Greve

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
17-05-2024
Udløber:
02-06-2024
Kviknummer:
LJA-85489173
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for en kundeportefølje med spændende private boligejere og med plads til at skabe nye kundeforhold.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Dit kommende job i Nykredit Greve
Er du motiveret af at skabe nye kundeforhold og give dine kunder en fantastisk oplevelse, så er det dig vi leder efter. Som privatrådgiver skal du give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe nye kundeforhold til Nykredit
  • skabe gode kundeoplevelser
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge nye relationer gennem dialog.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og har relevant erfaring med at rådgive indenfor investering, pension, lån og daglig økonomi. Du er ambitiøs, nysgerrig, omstillingsparat og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du trives i en udadvendt og opsøgende rolle, ligesom du samtidig formår at pleje dine eksisterende kunder i din portefølje.

Det forventes, at du med din høje faglighed og interesse i at skabe og pleje relationer formår at sikre den tætte kundedialog gennem kvalificeret rådgivning og dyb kundeforståelse. Vi leder efter dig, som med solide kommunikative evner brænder for kundekontakt samt rådgivning med målsætningen at skabe høj kundetilfredshed og en relation til kunden.

Nykredit Greve
I Nykredit Greve bliver du en del af et hold med 14 kolleger og derudover specialister samt Private Banking-rådgivere. Med andre ord, bliver du en del af et energifyldt og kompetent hold.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Laura Juul Stubgaard Honoré på tlf. 26 70 86 81. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler