Gem annonce
Djurslands Bank

Djurslands Bank,

Østjylland
10-06-2024

Privatrådgiver

Kontakt

Djurslands Bank

Torvet 5
8500
Granaa
Danmark
Tlf: 8630 3055
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2024
Udløber:
10-07-2024
Kviknummer:
LJA-85538599
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Djurslands Bank åbner en ny filial i Højbjerg. Vi er i fuld gang med at sætte holdet, men du kan stadig nå at lægge billet ind på at være med til at kickstarte vores nye afdeling. Vi forventer at slå dørene op til september 2024, når vi har sørget for gode og indbydende rammer på Oddervej.

Hvis du kan nikke ja til følgende, er det måske dig, vi søger:

  • Du vil gerne være med til at starte en ny filial op
  • Du har et godt netværk i Aarhus Syd
  • Du motiveres af arbejdet med at tiltrække nye kunder
  • Du har flair for opsøgende aktiviteter
  • Du brænder for helhedsrådgivning af attraktive privatkunder
  • Du kan bedst lide at opnå gode resultater sammen med dit team

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du kommer med en god portion bankfaglighed og erfaring fra branchen i rygsækken. 

Har du også erfaring med at rådgive private banking-kunder vil det være et ekstra plus, da vi forventer, at en del af filialens nye kunder vil være at finde i dette segment.

Medarbejder i en stærk lokalbank med vækstambitioner
Du tilbydes en stilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Ligesom du som rådgiver i en ny filial får stor indflydelse på både opbygning og sammensætning af din kundeportefølje, så den passer til netop dig.

Filialdirektør Klaus Madsen udtaler Jeg er tiltrådt 1. juni i Djurslands Bank og har som filialdirektør fået den spændende udfordring at være med til at starte bankens nye afdeling i Højbjerg op, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg bor selv i Højbjerg og kender derfor lokalområdet rigtig godt. Samtidig har jeg mange års erfaring fra andre pengeinstitutter både på det ledelsesmæssige plan og med den direkte kundekontakt til såvel privat- som erhvervskunder. Måske det også kunne være en spændende udfordring for dig at komme med på holdet i Højbjerg?


I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed, en god indtjening og vækst af nye kunder.


Og så har vi en organisation, der har prøvet det før. Så du kan forvente, at der er styr på hele praktikken omkring en filialåbning herunder at vi har et marketing-team i særklasse, som støtter op med aktiviteter, der giver gode kundeemner at arbejde med.

 

Byens bank i Aarhus

Med filialer i Risskov, Lystrup, Løgten-Skødstrup, Aarhus midtby og Tranbjerg har vi allerede cementeret, at vi er byens bank i Aarhus. Siden 2022 har vi været hovedsponsor for SAH (Skanderborg AGF Håndbold), og i 2023 indgik vi et partnerskab og navnesponsorat med Djurslands Bank Arena, og vi ønsker fortsat at være en del af de spændende visioner omkring Kongelunden. Så det er helt naturligt for os, at vi nu styrker tilstedeværelsen i det sydlige Aarhus med åbningen af en filial i Højberg.

 

Interesseret?
Så skynd dig at sende dit CV snarest muligt vi behandler det naturligvis i fortrolighed.

Du er også velkommen til at kontakte filialdirektør Klaus Madsen på mobil 2963 8165 eller områdedirektør Peter Bredal på mobil 2916 3117, hvis du er nysgerrig på at høre mere, før du søger.

Vi inviterer til samtaler løbende og besætter stillingerne i takt med, at vi finder de rette kandidater. 

 
I Djurslands Bank tror vi på fællesskaber, hvor man kan være sig selv. Og på mange fællesskaber i stedet for tanken om, at vi alle er ens. Derfor er vi ikke kun en lokalbank i geografisk forstand men også i handlinger og værdier. Vi er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskaberne, og en bank, der indgår i fællesskab med sine kunder.

Vi arbejder sammen med vores kunder - men man kan samtidigt være sig selv i Djurslands Bank. Både som medarbejder og som kunde. Men det betyder ikke, at vi stryger folk med hårene eller holder op med at stille de spørgsmål, der går tæt på.

Kunder i Djurslands Bank er forskellige - og vi møder dem til møder, i telefonen, via mails, til onlinemøder, ude i bybilledet, i den lokale idrætsforening, ved vores populære kaffebil, til VærdiPlus arrangementer - og mange andre steder.

Vores kunder er mennesker. Det er vi også. Vi lever i mødet.

Læs meget mere om os på www.djurslandsbank.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Djurslands Bank
Himmerland¤Østjylland
Djurslands Bank
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler