Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Roskilde
19-08-2022

Privatkundechef til Roskilde

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Algade 14
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-08-2022
Udløber:
04-09-2022
Kviknummer:
LJA-83947255
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en privatkundechef til vores kundeområde Roskilde/Taastrup, der skal fortsætte med at udvikle den gode kundeoplevelse og vores medarbejdere.

 

Din rolle som privatkundechef

Som privatkundechef vil du referere til privatkundedirektør Jette Lund i kundeområdet Roskilde/Taastrup og i samarbejde hermed få følgende ansvarsområder:

 

 • Du har ansvar for jeres kundeområdes drift, indtjening og udvikling.
 • Du skal udvikle strategien for jeres kundeområde med henblik på flere og mere tilfredse kunder.
 • Du har hovedansvaret for den faglige sparring og udvikling af kundeområdets medarbejdere, så vi yder personlig og ansvarlig rådgivning inden for boligfinansiering, pension, forsikring, investering, kreditgivning og daglig økonomi.
 • Du vil anvende, implementere og forbedre bankens koncepter, politikker og forretningsgange i kundeområdet og sikre opretholdelse af en høj kreditkvalitet i overensstemmelse med dine beføjelser.
 • Du har ansvar for at markedsføre banken i kundeområdet og muligvis have din egen mindre portefølje, hvor du yder helhedsrådgivning.
 • Du vil arbejde på begge lokationer i kundeområdet, men vil have primær base i Roskilde.
 • I kundeområdet er I én privatkundedirektør og to privatkundechefer. I privatkundedirektørens fravær, vil du have ansvaret for kundeområdet i samarbejde med din kollega.


Kundeområde Roskilde/Taastrup

Kundeområdet er placeret i vores region Øst, som dækker hele Sjælland syd for Holbæk, Roskilde og Køge.

 

Vores privatkundeområde består af to lokationer i henholdsvis Roskilde og Taastrup. På hver lokation, har vi et team bestående af henholdsvis 14 og 7 kollegaer.

 

I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.  Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet og holder bl.a. en kort fredagskomsammen hver uge, inden vi går på weekend.

 

Vores lokation i Roskilde er beliggende på Algade 14, 4000 Roskilde og i Taastrup på Taastrup Hovedgade 75, 2630 Taastrup.

 

Motiverende og relationsskabende privatkundechef

Vi søger en privatkundechef som:

 

 • enten har erfaring som leder eller er kunderådgiver med potentiale for ledelse.
 • har en bankfaglig uddannelse eventuelt suppleret med efteruddannelse eksempelvis HD eller lederuddannelse.
 • har sin faglige værktøjskasse inden for finansiel rådgivning på plads og kan yde helhedsrådgivning og videreudvikle den hos medarbejdere (heriblandt kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi).
 • er god til at udvikle og motivere medarbejdere til at skabe gode forretninger for kunderne via gode relationer.
 • er udadvendt og relationsskabende det falder dig naturligt at rådgive og kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • kan identificere sig med og efterleve Arbejdernes Landsbanks værdier ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed.


Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 4. september

Grundet ferie planlægger vi at holde samtaler i uge 36 og 37. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundedirektør Jette Lund på tlf. 3848 3440.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Mike Eriksen på mail MIK@al-bank.dk

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler