Nykredit,

København
13-09-2022

Private Banker til Private Wealth Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
13-09-2022
Udløber:
30-09-2022
Kviknummer:
LJA-84025086
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et succesfuldt og strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende privatkunder? Vi vækster i Private Banking Elite og søger derfor nu et antal Private Bankere til at hjælpe med at rådgive vores mange spændende kunder.
                 
Vær med til at tage kundeoplevelsen til næste niveau 
Som Private Banker i Private Banking Elite får du ansvar for at yde kompetent og personlig rådgivning til de mest formuende privatkunder i Danmark. Vi fokuserer på helheden i kundernes økonomiske situation og tilbyder finansielle løsninger, der dækker alle aspekter hos den enkelte familie. Det gør vi først og fremmest ved at opbygge en tæt relation med sigte på at opbygge et langt og stærkt samarbejde. Imødekommenhed, stærk faglighed og tilgængelighed er nøgleord i vores verden.                                    

Opbyg, fasthold og optimér din egen kundeportefølje
Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og udvikle din egen kundeportefølje. Du bringer dit personlige netværk i spil og får henvisninger fra dine kolleger på vores centre. I praksis skal du arbejde med at:

  • skabe stærke relationer til dine kunder ved at sætte kundens behov og tilfredshed i fokus
  • yde helhedsrådgivning, hvor du samarbejder med kundeteamet om at levere den bedste oplevelse for kunden
  • kombinere formue-, bank- og realkreditprodukter med den fulde pallette af produkter, som indgår i vores værditilbud eksklusivt for private banking-segmentet
  • holde din kundeportefølje ajour, så den lever op til KYC.
     

Vi prioriterer etik og faglighed højt, hvorfor det er en fordel, at du har en rød certificering. Hvis ikke, sikrer vi, at du får den. 

Erfaren rådgiverprofil, der vil gå dét ekstra stykke for kunderne
Som person motiveres du i høj grad af at skabe gode oplevelser for kunden og indgå i et fagligt fællesskab med dit team. Du forstår af at skabe klarhed over komplekse problemstillinger, og netop fordi du kan skabe overblik og tryghed, oplever dine kunder og kolleger dig som tillidsskabende og løsningsorienteret.

Du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent er ens og tempoet er højt, og du ved, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse. Fleksibiliteten mærker du også i forhold til din egen hverdag, hvor du selv planlægger, hvornår du er på dine centre, i Krystallen eller arbejder hjemmefra.

Vi forestiller os, at du er en erfaren bankrådgiver/Private Banker, der er vant til at yde helhedsrådgivning og som kan sit kredithåndværk. Formuerådgivning er en central del af helhedsrådgivningen hos os, og det er en fordel, hvis du allerede i dag er vant til at yde formuerådgivning og har interesse for denne del af jobbet.
                                                                   
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Private Banking Elite i Nykredit Private Wealth Management. Enheden består af flere rådgiverprofiler, specialister og analytikere, der alle arbejder for at give de bedste kundeoplevelser og mest kompetente rådgivning. I dag glæder vi os over, at vores kunders tilfredshed er høj – og hver dag møder vi op for at tage tilfredsheden til næste niveau.

Vi samarbejder med mange kolleger i Nykredit-koncernen for at give vores kunder den bedste helhedsrådgivning. I Private Banking Elite er vores ambition at gøre en aktiv forskel for vores kunder. Læs mere på Nykredit.dk/privatebanking.
                  
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Yassin Nilsson Bour-Hil på tlf. 44 55 25 25 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på tlf. 44 55 18 62.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler