Nykredit

Nykredit,

Roskilde
11-11-2021

Private Banker til Private Banking Sjælland Midt

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
11-11-2021
Udløber:
26-11-2021
Kviknummer:
LJA-82943150
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye Private Banker.

 

Dit kommende job og ansvarsområder

Dit fokus bliver at udbygge og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

 

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Igennem samarbejde på tværs, ambassadørkunder og en akkvisitiv tilgang, vil du være i stand til at udbygge din portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

  • har god erfaring med formuerådgivning

  • har gode akkvisitive evner og er god til at samarbejde på tværs

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allround bankbaggrund.

 

Din erfaring

Du har god erfaring med helhedsrådgivning, og du besidder stærke formuerådgivningskompetencer, der hjælper kunderne med at optimere deres formue både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen eller alternativt har viljen og evnen hertil.

 

Du kan nikke genkendende til at være en udpræget holdspiller, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et ambitiøst team, som består af topmotiverede kolleger, der ud over 10 Private Bankere tæller to formuerådgiver og tre investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit herunder både med centrene, erhverv, landbrug og Private Banking Elite. Udgangspunktet vil være fra Roskilde, hvor vi også dækker centrene i Greve, Køge, Holbæk og Frederikssund.

 

Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag, hvor du sjældent sidder på den samme plads to dage i træk. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Michael Marinelli på 51 56 48 17 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på 44 55 18 62.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Roskilde

 

Ansøgningsfrist

26-11-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler