Nykredit,

Aalborg
26-09-2022

Private Banker til Private Banking Nordjylland

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
26-09-2022
Udløber:
10-10-2022
Kviknummer:
LJA-84065787
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye Private Banker.

Dit kommende job og ansvarsområder
Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder
  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner
  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed
  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus
  • har en dyb og god allround-bankbaggrund, gerne kombineret med en HD eller lignende. 

Din erfaring
Du har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder, og du besidder stærke formuerådgivningskompetencer, der hjælper kunderne med at optimere deres formue – både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen eller alternativt har viljen og evnen hertil.

Du kan nikke genkendende til at være en udpræget holdspiller, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et ambitiøst team, som udgør Private Banking Nordjylland. Teamet består af topmotiverede kolleger, der ud over syv Private Bankere tæller to formuerådgivere og tre investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit, herunder både med centrene og Private Banking Elite.

Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Søren Christensen på tlf. 23 38 44 51 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler