Nykredit,

København
07-05-2024

Private Banker til Private Banking København

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
02-06-2024
Kviknummer:
LJA-85472045
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre finansiel tryghed og helhedsrådgivning for vores kunder i et strategisk vigtigt område i Nykredit? Og motiveres du af at være kundens personlige Private Banker? Så er det dig, vi søger til vores Formuecenter.

Vil du være kundens personlige rådgiver og sparringspartner?
Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er væsentligt, at du:

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder
  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner
  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed
  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus
  • har en dyb og god allround-bankbaggrund, gerne kombineret med en HD eller lignende.

Skaber du tillidsfulde relationer?
Du har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder, og du besidder gode formuerådgivningskompetencer, der støtter kunderne i at optimere deres formue – både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført formuerådgiveruddannelsen eller alternativt har viljen og evnen hertil.

Du kan nikke genkendende til at trives med samarbejde, ligesom du gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er vigtigt for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

Bliv en del af holdet
Du bliver en del af et ambitiøst team, som består af motiverede kolleger, herunder 45 private bankere, 4 formuerådgivere og adgang til 13 investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit, herunder både med centrene og Private Banking Elite. Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag, hvor du sjældent sidder på den samme plads to dage i træk. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

Vores Formuecenter ligger i Charlottenlund og du vil få mulighed for at arbejde fra forskellige lokationer i og omkring København alt afhængig af, hvilket center, du bliver tilknyttet. Vi forsøger altid at få geografien til at passe bedst muligt til den enkelte, da vi prioriterer fleksibiliteten i en travl hverdag.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Michael Sonne på tlf. 61 56 56 81. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler. 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler