Nykredit,

København
07-11-2023

Private Banker til Next Generation i Private Banking Elite

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-11-2023
Udløber:
21-11-2023
Kviknummer:
LJA-85082083
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor du får ansvaret for en portefølje med yngre formuende kunder? Du kan se frem til et spændende fagligt læringsmiljø, da din dagligdag vil foregå i tæt samarbejde med dygtige kolleger i Private Banking Elite.

Dit kommende job
Du får ansvar for at rådgive og videreudvikle din egen eksisterende kundeportefølje, der består af kunder i alderen 18 – 50 år, som har udsigt til en større formue på et senere tidspunkt i deres liv. Porteføljen udvikler du i tæt samarbejde med forældrenes Private Banker. Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder, og vi søger en private banker som:

  • har indsigt i og viden om kunders behov, som eksempelvis boligkøb, investeringer, passivt ejerskab af virksomheder og opstart af egen virksomhed
  • kan opbygge og skabe langvarige kunderelationer, der er kendetegnet ved høj tilfredshed
  • har solide kreditkompetencer og interesse for formuerådgivning
  • har en solid bankfaglig baggrund, evt. kombineret med en HD eller lignende
  • vil være med til at give kunderne unikke oplevelser
  • ønsker et godt afsæt for på sigt at arbejde som Private Banker for mere komplekse velhaverkunder.

Din personlige kvalifikationer
Du værdsætter samarbejde og inddrager gerne specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det skaber den bedste løsning for vores kunder. Du motiveres af at sætte dig ind i kundernes behov, og du kan gøre kompliceret stof enkelt og forståeligt. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er væsentligt for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse. Du er entusiastisk omkring segmentet og vil sammen med dine to Next Generation kolleger arbejde fokuseret for, at konceptet Next Generation udvikles og efterspørges.

Din nye arbejdsplads
Private Banking Elite er en del af Wealth Management, og vi samarbejder bredt i organisationen. Det er vigtigt, at vi har en tæt relation med kunderne, og vi har derfor en kundestyret og meget fleksibel og varieret hverdag. Alle kunder får en personlig rådgiver, der sørger for 100% individuel rådgivning og formueoptimering og -planlægning. Vi giver ubegrænset adgang til specialister, de bedste priser, de mest eksklusive kreditkort, VIP-services, professionel rapportering og Nykredit Private Banking Elite-arrangementer. I Private Banking Elite tilbyder vi kunderne det bedste, Nykredit kan levere. Og lidt til.

Læs mere på Nykredit.dk/privatebanking   

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør, Carsten Zehles på tlf. 61 20 67 39 eller seniorrekrutteringspartner, Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler