Nykredit,

København
15-11-2022

Pressechef til Nykredit Mægler

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-11-2022
Udløber:
29-11-2022
Kviknummer:
LJA-84252088
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit Mægler er Danmarks største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder. Vi er hovedkontor for kæderne Nybolig, Estate og &LIVING. Vi søger en ny kollega, der som pressechef skal hjælpe os med at sætte dagsordenen i både lokale og nationale medier samt håndtere løbende henvendelser fra pressen – med det formål at understøtte selskabets ambitiøse vækststrategi.

Hvem er vi?
Nykredit Mægler er Danmarks største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder med mere end 300 mæglerforretninger på landsplan. Vi er en del af Nykredit-koncernen, som også rummer bl.a. Nykredit Bank og Totalkredit. Nykredit er som noget helt særligt i den finansielle sektor ejet af en forening af kunder – Forenet Kredit og af en række danske pensionsselskaber. Det er vi stolte af. Vores særlige ejerskab betyder bl.a., at vi kan dele vores fremgang med kunderne, når det går godt.

Du vil få din daglige arbejdsgang i Nykredit Mægler. Her vil du få ansvaret for at rådgive direktionen om samt eksekvere på Nykredit Mæglers løbende pressearbejde. Du bliver samtidig en del af afdelingen Eksterne relationer & Samfundsansvar, hvor Nykredit-koncernens øvrige pressearbejde er forankret.

Hvem er du?
Du kommer til at bruge størstedelen af din tid på klassiske presseopgaver, og derfor skal din faglige tyngde være inden for pressefaget.

Vi forestiller os, at du:

 • er uddannet journalist eller har en relevant kandidatuddannelse, samt at du har erfaring fra en redaktion eller en lignende stilling, hvor du har arbejdet med presse
 • er hurtig på tasterne og telefonen samt i tanke og handling, samt holder hovedet koldt i pressede situationer
 • har erfaring med eller kendskab til den finansielle sektor eller ejendomsmæglerbranchen, eller evnen til hurtigt at sætte sig ind i den
 • har den diplomatiske tæft, det nogle gange kræver at agere på tværs i en stor virksomhed
 • har gennemslagskraft og arbejder selvstændigt, men samtidig er en udpræget holdspiller
 • er ambitiøs og interesseret i at udvikle dig fagligt
 • har eller har lysten til at tilegne dig viden om den kommercielle del i selskabsdriften.

Hvad kommer du til at lave?
Du vil få en stor berøringsflade i hele Nykredits Mæglers forretning og vil indgå i samarbejdsrelationer med både høj og lav. Du vil blive mødt af store forventninger, men også muligheder for at tage ansvar og bruge dine journalistiske evner.

Det vil du blandt andet arbejde med ved bl.a. at:

 • være ansvarlig for den daglige håndtering og servicering af pressen
 • levere rådgivning af direktionen i sager af pressemæssig karakter
 • gennemføre proaktive og strategiske indsatser samt indsalg af historier
 • have en afgørende indflydelse på Nykredit Mæglers interne kommunikation til kæderne.

Du vil referere til afdelingsdirektøren i Eksterne relationer & Samfundsansvar Morten Damm Krogh, men vil i det daglige primært arbejde op mod - og tæt sammen med – Peter J. Mattsen, der er administrerende direktør i Nykredit Mægler.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Morten Damm Krogh på tlf. 60 56 32 30 eller seniorrekrutteringspartner Christian Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler