& friends v/Birthe Christiansen

& friends v/Birthe Christiansen,

København
13-05-2024

Økonomichef til Carnegie, Nordens førende Investeringsbank

Kontakt

& friends v/Birthe Christiansen

Tlf: +45 81752810
Praktisk information
Oprettet:
13-05-2024
Udløber:
12-06-2024
Kviknummer:
LJA-85481960
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trives du i en rolle som både leder, specialist og sparringspartner for forretning og ledelse? Så kan vi tilbyde dig et ansvarsfuldt og alsidigt job med 360 graders økonomiansvar og ledelse af tre dygtige specialister. 

Du vil i din dagligdag være i tæt dialog med de forretningsansvarlige, CFO og CEO, og du bliver en del af den administrative ledergruppe med reference til CFO. Desuden vil du være kontaktperson til Carnegies revisionsselskab og til økonomifunktionen på Carnegies svenske hovedkontor.

Økonomiafdelingen nyder stor anerkendelse på grund af den faglige support, afdelingen yder til hele organisationen. Du skal derfor have en naturlig interesse i at vedligeholde et højt serviceniveau og lede den fortsatte udvikling af funktionen. Du vil også løbende skulle deltage i tværgående projektarbejde.


Opgaver

Udover den daglige ledelse af økonomifunktionen vil dine ansvarsområder være:

  • Finans, kreditor og debitorbogholderi
  • Ledelses- og koncernrapportering
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber
  • Moms og skatteopgørelser og myndighedsrapportering
  • Lønadministration
  • Diverse ad hoc-opgaver for ledelsen og forretningen

Din profil 
Du har en finansiel uddannelse som fx HD R, cand.polit., cand.merc.aud., cand.oecon. eller tilsvarende kombineret med flere års relevant erfaring som leder eller specialist i en økonomifunktion. Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund fra den finansielle sektor, men det er ikke et krav. Du har en bred regnskabsviden og kendskab til lønadministration. Du er god til at sætte dig ind i nye regler, lovgivning og anden faglig information og kan implementere disse i arbejdsgange og systemer. Og så har du selvfølgelig et Excel niveau, der ligger et godt stykke over gennemsnittet.

Som person kan du lide at tage ansvar. Du har ro og overblik og kan motivere andre med din energi og store engagement samt gennem daglig coaching og vidensdeling. Du er måske leder i dag eller har lyst til at prøve kræfter med ledelse og udvikling af andre specialister. 

Derudover søger vi en ny kollega, der har lyst til at bidrage til et fantastisk arbejdsmiljø, hvor teamwork, sparring og godt humør er vigtige ingredienser i hverdagen.


Carnegie tilbyder

Carnegie er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling. Udover gode ansættelsesvilkår tilbyder vi mange sociale aktiviteter, personalegoder og en fantastisk personalerestaurant. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved teamwork, vidensdeling og ansvar samt en fleksibel organisation, hvor der er kort vej fra idé til handling. Kontoret ligger i dejlige omgivelser ved Christianshavns Kanal, tæt på metro.


Om virksomheden 

Carnegie er en globalt førende investeringsbank for nordiske virksomheder. Carnegie leverer værdiskabende strategisk og finansiel rådgivning og services til institutioner, virksomheder og private kunder inden for områderne Investment Banking, Securities (Aktieanalyse og værdipapirhandel), Wealth Management og Asset Management. Carnegie har 850 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande. Carnegie er en moderne og attraktiv arbejdsplads, der lægger vægt på en stor grad af ansvar og frihed i alle jobs. Læs mere om Carnegie som arbejdsplads på 
www.Carnegie.dk/Karriere.

 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler