Nykredit,

Roskilde
15-05-2024

Motiveret erhvervsrådgiver til Center Roskilde

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-05-2024
Udløber:
30-05-2024
Kviknummer:
LJA-85485384
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er ved at mande op på et af Nykredits mest spændende erhvervscentre skal du være med? Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder. 

Dit kommende job i Nykredit Roskilde
I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver brænder du for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.
 
Dine ansvarsområder bliver at:

 • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
 • sammensætte det rigtige hold af specialistkolleger, som sammen med dig møder kunden
 • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
 • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye kunder
 • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme. 

For at lykkes i rollen forestiller vi os, at du:

 • trives med at være i dialog med kunder og tager ansvar for at løse deres behov
 • ønsker at skabe et godt netværk i markedsområdet
 • er god til at samarbejde
 • ønsker at bidrage til gode kundeoplevelser sammen med teamet
 • på eget initiativ udvikler eksisterende og nye kunder
 • er struktureret og kan prioritere i en dynamisk og alsidig hverdag.

Proaktivitet, samarbejde og dyb kundeforståelse
Vi forestiller os at du allerede i dag arbejder med erhvervskunder. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje.

Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.
 
Din nye arbejdsplads
Center Roskilde er i dag regionskontor for Region Sjælland. Det betyder, at lokationen dagligt huser 50 kolleger inden for privat-, erhvervs-, storkunde- og Private Banking-området. Ydermere huser vi også diverse specialister, et lokalt kreditcenter og regionsledelsen. Dette giver fantastiske muligheder for samarbejde på tværs, læring og i det hele taget at skrue et godt team sammen omkring kunden. Du vil hurtigt opleve, at vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Vi er generelt et team med stor faglighed, højt humør og energi. I dit daglige arbejde har du support på både administrative- og produktionsopgaver.

Som vores kollega vil du blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med andre rådgivere, seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør, Kenneth Tidemann på tlf. 26 37 56 47. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler