Nykredit,

København
24-03-2023

Metodestærk proceskonsulent til process governance og procesoptimering

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
24-03-2023
Udløber:
17-04-2023
Kviknummer:
LJA-84640570
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du solid erfaring med procesoptimering samt blik for End-2-End-sammenhænge? Ønsker du at være en nøglespiller i at styrke en samfundsansvarlig virksomhed gennem overblik over processammenhænge, metode, struktur og forandringer? Så er du måske vores nye kollega.

End-2-End procesoverblik på tværs af koncernen
Nykredit vil være bedst til kunder og skal kunne agere professionelt i et marked, der løbende reguleres. Det stiller krav til vores rådgivere, koncepter og ikke mindst vores processer, der går på tværs af alt dette.

Vi arbejder i dag med E2E procesanalyse, optimering via guidede workflows, operational excellence og automatisering samt Business Process Management (BPM). Din opgave bliver at skabe overblik over processerne på tværs af forretningsfunktioner, re-designe processer og dermed bidrage til succesfulde løsninger ved at sikre transparens om vores processer. Derigennem skal du sikre, at de ønskede gevinster for Nykredit og vores kunder opnås. Du får mulighed for at arbejde koncernbredt med initiativer på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Dine opgaver bliver at:

  • være en del af at drive BPM agendaen i Nykredit fx ved at skabe koncernbredt procesoverblik, sikre kontinuerlig kvalitet i notation og dokumentation af processer og facilitere kortlægningsworkshops
  • visitere projekter, indgå i foranalyser og til tider projektallokeres til konkrete optimeringsinitiativer med ansvar for procesanalyse, løsningsdesign samt håndtering af stakeholders
  • udbygge brugen af procesoverblik som nøgleværktøj for forretningsejere og -udviklere, så optimeringer skaber værdi end to end
  • understøtte driften og videreudviklingen af vores Center of Excellence for procesudvikling.

I det daglige bliver du tilknyttet Process Development
Der er en central afdeling i dag bestående af 15 proceskonsulenter med søsterenhederne: Driftsoptimering og Robotics process automation.
Her får du medansvar for udvikling af afdelingens faglighed i et fællesskab, hvor nysgerrighed og handlekraft driver energien, tonen er uformel, men respektfuld og hvor der ofte er sociale tiltag. Samtidig vil du blive en vigtig sparringspartner for de procesansvarlige i forretningsområderne, og du skal til tider kunne indgå i en IT leveranceorganisations agile setup med Scrum Masters, POere, arkitekter mm.

Selvstændig konsulent med procesbaggrund, stort drive og engagement
Fagligt kræves der års erfaring med E2E procesanalyse og -optimering, at du har solid indsigt og forstår BPM som disciplin, så du kan bidrage til udvikling af fx procesmåling, BPM notation, proces- og analyseværktøjer. Du kan og har lyst til at tilegne dig ny viden, arbejde selvstændigt og kan naturligt indtage en styrende rolle i projekter. 

Du kan fremvise succesfulde projekter med målbare resultater og tilfredse stakeholders, og du drives af at levere disse resultater. Vi forventer, at du kommer med et stort engagement og drive, skaber positiv energi omkring dig, og at du vil lære nyt og lære fra dig.

Du har en akademisk baggrund fra en videregående uddannelse, og har tidligere arbejdet som intern eller ekstern konsulent meget gerne inden for den finansielle sektor. Certificeringer inden for procesoptimering, -modellering, eller LEAN er en fordel såvel som kendskab til process managing, mining eller automatiseringstools.

Din nye arbejdsplads
Process Development har til huse i Glaskuben på Kalvebod Brygge 1-3, mens dine primære stakeholders i forretningsområderne sidder i bygninger ca. 5-10 min væk. Vi flytter dog i nyt hovedsæde i Nordhavnen primo 2024. Vores holdning er, at man arbejder derfra, hvor det giver mest værdi for dig og Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Process Development Astrid Riis Gadegaard på tlf. 28 43 85 65 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi indkalder løbende til samtaler. 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler