Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
15-11-2022

Medarbejder til Udlandsafdelingen (Udlandssekretariatet)

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-11-2022
Udløber:
06-12-2022
Kviknummer:
LJA-84252083
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du er nysgerrig, analytisk, effektiv og tager gerne imod udfordringer og kan levere i høj kvalitet. Du har lyst til at arbejde med finansielle opgaver relateret til udlandsområdet. Er det dig - så tilbyder vi dig lige nu en unik mulighed for at blive en del af et stærkt team bestående af 9 dygtige og engagerede kollegaer, som arbejder med udenlandsk betalingsformidling og andre relaterede opgaver i et uformelt miljø.   

 

Om jobbet

Du bliver en del af Udlandsafdelingen i AL Markets, som har ansvaret for at håndtere og rådgive om udenlandske betalinger samt at være med til at sikre at banken overholder relevant lovgivning på området.

 

Udlandsafdelingen har derudover både en række faste opgaver relateret til udlandsområdet samt sagsbehandlings- og projektopgaver, som løses på ad hoc basis.

 

Du bliver medarbejder i Udlandssekretariatet, der er ansvarlig for opgaver inden for følgende områder:

 

 • Løser fast tilbagevendende opgaver af forskellig karakter i relation til udlandsområdet og administration af udlandsrelaterede produkter.
 • Behandler opgaver i relation til korrespondentbanker og RMA-modparter; herunder inputgiver til KYC samt beregne og afregne indtægter og omkostninger vedrørende finansielle modparter.
 • Skriver og vedligeholder forretningsgange og arbejdsbeskrivelser samt andre dokumenter.
 • Være med til at definere, udvikle og teste forskellige løsninger f.eks. i relation til IT-afdeling og BEC.
 • Bearbejdning af større datamængder til rapportering og analyse.
 • Deltage i udvikling og implementering af nuværende og fremadrettede reguleringer i det finansielle marked inden for betalingsområdet. Det kræver indsigt i de forskellige betalingssystemer, løsninger og at banken overholder relevant lovgivning.
 • Afhængig af din profil, kvalifikationer og kompetencer kan du ligeledes blive involveret i betalingsinfrastrukturprojekter i sektoren samt involvering i datacentral-opgaver og projekter (BEC).


I udlandsafdelingen arbejder vi med både selvstændige og teamorientererede opgaver. Du skal have en grundlæggende forståelse for udenlandske betalinger, da det er omdrejningspunkt for en stor del af Udlandsafdelingens arbejde. Du vil blive inddraget i en bred pallette af opgaver, og du skal derfor gerne kunne lide at skifte mellem drifts- og udviklingsopgaver, der varierer hen over måneden. Der er en portefølje af faste driftsopgaver, der skal håndteres, og derudover indgår du i sagsbehandlings- og projektopgaver af varierende karakter og omfang.

 

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har en uddannelse og praktisk relevant erfaring inden for den finansielle sektor. Det kan også være, at du er nyuddannet med en relevant akademisk uddannelse på fx bachelorniveau og har interesse i at arbejde med varierende opgaver inden for udlandsområdet.

 

 • Du er ikke nødvendigvis verdensmester i udlandsområdet på forhånd, men har du et grundlæggende kendskab til området eller til relaterede arbejdsområder, vil det naturligvis gøre det nemmere. Du skal have en naturlig interesse i betalingsområdet.
 • Du har en struktureret, analytisk og selvstændig tilgang til dine opgaver og vægter fagligheden højt.
 • Du har gode samarbejdsevner og kan formidle komplekse emner på en enkel og overskuelig måde i både skrift og tale. Dine gode kommunikationsevner vil bl.a. komme i spil, når du samarbejder med kolleger med forskellig baggrund og erfaring.
 • Du motiveres af at lære nyt og blive udfordret i dagligdagen. Som person er du nysgerrig og du har en positiv tilgang til opgaverne.
 • Du kan tale og skrive flydende dansk og engelsk.
 • Du er god til Word og Excel.
 • Du kan sætte dig ind i komplekst stof og være med til at optimere eksisterende processer og arbejdsgange. Du skal have flair for at optimere og implementere sagsbehandlingsopgaver og projekter.
 • Det er en fordel - men ikke et krav hvis du har kendskab til BECs systemer samt SWIFT og betalingssystemer som EBA og TARGET.


Hvem er vi

Udlandsafdelingen er en del af AL Markets, der består af Handelsområdet, Operations & Finansielle Institutter, Kapitalforvaltningen samt Private Banking og Specialister.

 

I Udlandsafdelingen er vi i alt 9 medarbejdere og vi holder til i lækre nyere lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården. Vi lægger vægt på ansvarlighed og kvalitet i vores arbejdsopgaver, og vi har en uformel omgangstone og god stemning.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 13 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

 

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for AL Markets Udland, Brian Skjærbæk Rasmussen på telefon 38484511 eller e-mail: BSR@al-bank.dk.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt - ansøgningsfristen er den 6. december. Der vil løbende blive holdt samtaler med relevante kandidater, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler