Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
14-11-2022

Medarbejder til Udlandsafdelingen (Betalingsgruppen)

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-11-2022
Udløber:
25-11-2022
Kviknummer:
LJA-84247373
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være med til at sikre, at bankens kunder oplever høj kvalitet omkring deres udenlandske betalinger og at opgaverne bliver udført effektivt? Så tilbyder vi dig lige nu en unik mulighed for at blive en del af et stærkt team bestående af 9 dygtige og engagerede kollegaer, som arbejder med udenlandsk betalingsformidling og andre relaterede opgaver i et uformelt miljø.   

 

Om jobbet

Du bliver sammen med andre medarbejdere i teamet for betalinger ansvarlig for opgaver inden for følgende områder:

 

  • At banken gennemfører betalinger til og fra udlandet hurtigt, sikkert og billigst for bankens kunder
  • Rådgivning og dialog omkring udenlandske betalinger til bankens kunder samt kommunikation med inden- og udenlandske interessenter
  • Indsigt i de forskellige betalingssystemer, og at banken overholder relevant lovgivning


I udlandsafdelingen arbejder vi med både selvstændige og teamorientererede opgaver. På daglig basis vil det først og fremmest være operationelle opgaver i teamet for betalinger, der skal håndteres. Det vil sige betalinger til og fra udlandet, rådgivning og sagsbehandling vedrørende betalingerne. Afhængig af dine kvalifikationer kan der være mulighed for at løse andre opgaver af både sagsbehandlingsmæssig og projektorienteret karakter.

 

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for den finansielle sektor eller lignende relevant erfaring gerne med erfaring fra betalingsområdet eller relaterede operationelle områder. Det kan også være, at du er nyuddannet og har interesse i at arbejde med udenlandske betalinger.

 

  • Du er ikke nødvendigvis verdensmester i udenlandske betalinger på forhånd, men har du et grundlæggende kendskab til området, vil det naturligvis gøre det nemmere. Du skal have interesse i betalingsområdet, have ordenssans og være omhyggelig, ansvars- og kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og være dedikeret til at sætte dig ind i et temmelig komplekst område, hvor fagligheden vægtes højt.
  • Kan tale og skrive flydende dansk og engelsk.
  • Det er en fordel - men ikke et krav - at du har kendskab til BECs systemer samt SWIFT og betalingssystemer.


Hvem er vi

Udlandsafdelingen er en del af AL Markets, der består af Handelsområdet, Operations & Finansielle Institutter, Kapitalforvaltningen samt Private Banking og Specialister.

 

I Udlandsafdelingen er vi i alt 9 medarbejdere og vi holder til i lækre nyere lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En bank som 13 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for AL Markets Udland, Brian Skjærbæk Rasmussen på telefon 38484511 eller e-mail: BSR@al-bank.dk.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt - ansøgningsfristen er den 25. november. Der vil løbende blive holdt samtaler med relevante kandidater.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler