Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
12-05-2022

Medarbejder med interesse for sanktioner og KYC søges til AML-området

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Vesterbrogade 5, 1. sal
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-05-2022
Udløber:
29-05-2022
Kviknummer:
LJA-83606042
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed

Vil du være med til og sikre, at Arbejdernes Landsbank ikke bryder internationale sanktioner? Og brænder du for at arbejde med kontrol af korrespondent- og respondentbankforbindelser? Så er du måske én af de to nye AML Officerer, som vi søger til afdelingen Finansielle Institutioner & Kontrol. 

 

Jobbet

Finansielle Institutioner & Kontrol (FI & K) er et nyoprettet team under AML, som består af 5 medarbejdere, der arbejder med bankens kontrol af korrespondent- og respondentbankforbindelser samt sikrer, at banken overholder internationale sanktioner. Herudover varetager teamet også den løbende kontrol af PEPs.

 

I arbejdet med sanktioner, vil du skulle tage stilling til udenlandske transaktioner og du skal fungere som rådgiver for forretningen på sanktionsområdet. Dernæst skal du medvirke til og sikre, at banken til alle tider følger de internationale sanktioner.

 

I arbejdet med kontrol af ALs korrespondent- og respondentbankforbindelser, vil du have ansvaret for at kundekendskabet løbende holdes opdateret på eksisterende bankforbindelser og du vil indgå i onboarding af nye bankforbindelser. Du vil derfor også tage del i den løbende dialog med ALs bankforbindelser på området.

 

Som vores nye kollega vil du blandt andet være med til at: 

 

 • Varetage den løbende kontrol af kundekendskabet på korrespondent- og respondentbankforbindelser
 • Deltage i den løbende dialog med korrespondent- og respondentbankforbindelser og herigennem sikre det gode forhold til ALs samarbejdspartnere
 • Stå for behandlingen af de udenlandske transaktioner der eskaleres til FI & K, med henblik på at sikre, at AL ikke overtræder internationale sanktioner
 • Rådgive kollegaer og teams på tværs af banken på sanktionsområdet med henblik på at sikre, at banken agerer i overensstemmelse med internationale sanktioner og hvidvasklovgivningen
 • Indgå i arbejdet med at optimere de processer der er forbundet med teamets opgaver.


Hvem er du?

Du er en holdspiller, som både kan understøtte et godt fagligt og socialt miljø internt i AML-afdelingen, og også indgå i tæt dialog med bankens Udlandsafdeling og filialer, så vi sammen sikrer, at højrisikoområder som korrespondentforbindelser og sanktioner bliver varetaget på betryggende og professionel vis.

 

Du har måske erfaring fra den finansielle sektor på f.eks. udlandsområdet, eller alternativt er du nyuddannet med en videregående uddannelse indenfor jura eller økonomi. Der er ingen krav om specifik erfaring med de opgaver, der ligger i teamet, det væsentligste er, at du har lysten og interessen for opgaverne.

 

Vi lægger vægt på, at:

 

 • Du er i stand til at sætte dig ind i kompliceret stof og er i stand til at videreformidle det til andre kollegaer
 • Du er struktureret i din opgaveløsning og er i stand til at løse opgaver hvor der tit indgår mange elementer og detaljer
 • Du er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og har en kritisk sans
 • Du trives med en travl hverdag og er i stand til at holde fokus og bevare overblikket
 • Du er en teamplayer og er i stand til at indgå i varetagelsen af teamets øvrige opgaver i samarbejde med dine kollegaer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk


Du bliver en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus.

 

Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 13 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt


Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vi holder til i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5 kun 2 minutters gang fra Hovedbanegården.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller AML, er du velkommen til at kontakte AML-direktør, Louise Buchter på tlf. nr. 31 22 56 28.

 

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2022.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Danish Red Cross
København, Storkøbenhavn
Danish Red Cross
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler