Nykredit,

København
19-08-2022

M&A Associate Nykredit Advisory

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
19-08-2022
Udløber:
09-09-2022
Kviknummer:
LJA-83947254
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at indgå i et voksende M&A-team, der har etableret sig som én af landets førende M&A-rådgivere inden for energi og infrastruktur. Så grib muligheden her.

Vær med til at præge ét af Danmarks førende M&A-teams inden for energi og infrastruktur
Nykredit Advisory består af M&A-rådgivere med erfaring fra danske og internationale investeringsbanker. Vores ambition er at påvirke udviklingen af den grønne omstilling gennem M&A og corporate finance rådgivning inden for de mest dynamiske og samfundskritiske sektorer herhjemme.

Vores arbejdsområde spænder fra vedvarende energi, biogas og fremtidens hybridløsninger til alle typer af infrastruktur såsom fx fiber, el-distribution, havne, m.m. Vores sektorfokus er skelsættende i det danske corporate finance marked, og møder vores kunders stigende krav til specialisering og ligger i forlængelse af det store fokus på bæredygtighed og grøn omstilling som præger Nykredit. Vi samarbejder på tværs af Nykredits organisation med henblik på at levere helhedsløsninger for vores kunder.

Er du vores nye kollega?
I øjeblikket søger vi en ny kollega med tre-fem års erfaring inden for corporate finance og M&A fra ledende danske eller internationale investeringsbanker, fonde, pensionskasser, konsulenthuse eller lignende.

  • du har praktisk erfaring med M&A-processer fra en lignende stilling, men søger et mere balanceret, fleksibelt og inddragende arbejdsmiljø, hvor du får større indflydelse på dine arbejdsopgaver, og hvor du bliver aktivt inddraget i alle aspekter fra idegenerering til eksekvering og kundedækning
  • du synes, at det er spændende at arbejde med M&A-processer, men ønsker et mere meningsfyldt arbejdsliv, hvor du kan fordybe dig i de vigtigste temaer, der præger den grønne omstilling
  • du ønsker at arbejde med de mest indflydelsesrige investorer og interessenter, hvor den faglige dybde i din rådgivning gør en forskel og du arbejder på de mest spændende transaktioner
  • du har et stort engagement og mod på at være med til at udvikle vores dygtige analytikere og søger udfordringen i at tage initiativ, sætte projekter i søen og lede arbejdsgange.

Vores strategiske afsæt og eksponering til beslutningstagere og professionelle investorer fra ind-og udland forudsætter leverancer af høj kvalitet i vores rådgivning. Som en central del af afdelingen vil du få en høj grad af ansvar for dine opgaver, der bl.a. omfatter:

  • daglig eksekvering af M&A-transaktioner og den bedst mulige implementering af finansielle, strategiske og taktiske rådgivningsløsninger for vores kunder
  • kundevendt rådgivning, herunder at identificere de rette analytiske tilgange og metoder for at belyse kunders situation, behov og muligheder
  • udarbejdelse af dybdegående markedsanalyser og idegenerering til nye fokusområder
  • at kommunikere kompliceret stof i et let tilgængeligt sprog – på både dansk og engelsk.

Hvorfor Nykredit?
Vores sektorfokus understøtter Nykredits stærke position i forhold til den grønne omstilling og vores ønske om at bevare førertrøjen på bæredygtighedsagendaen. Advisory er et strategisk indsatsområde for Nykredit som supplerer vores naturlige styrkeposition inden for aktivfinansiering, hvilket i stigende grad er den foretrukne finansieringsløsning inden for energi og infrastruktur herhjemme. Derfor giver det mening, at vi arbejder målrettet på at styrke hele værdikæden og udvide vores helkundeløsninger.

Vi tilbyder ansættelse på attraktive markedsbaserede vilkår i et ambitiøst miljø med tæt samarbejde med ledelse og andre kundevendte afdelinger (e.g. DCM og Acquisition Financing). Hos os får du rig mulighed for at accelerere både på den personlige og faglige udvikling, hvor den ekstra indsats bliver både anerkendt og belønnet. Vi arbejder målrettet med den enkelte medarbejders potentiale gennem forskellige læringsforløb, og der er rig mulighed for at fremme din karriere i trygge og fleksible rammer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Advisory Director Michael Zhao på tlf. 20 18 95 36 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler