Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
19-08-2022

Lokal erhvervsrådgiver til ny enhed i Glostrup

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-08-2022
Udløber:
11-09-2022
Kviknummer:
LJA-83946958
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du udadvendt og god til at skabe relationer, og ser du det som en spændende mulighed at være med til at starte Lokal Erhverv op i Arbejdernes Landsbank? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat og foreninger? Så er du måske vores nye lokal erhvervsrådgiver i Lokal Erhverv Øst beliggende i Glostrup.

 

Jobbet

Lokal Erhverv er en nyoprettet enhed, som har ansvaret for at betjene og rådgive mindre erhvervskunder, lokale foreninger (med et CVR-nr.) og privatdelen af SMV-kunderne.

 

Du vil få din egen spændende kundeportefølje, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne. Du vil som lokal erhvervsrådgiver yde rådgivning der afspejler, at der ofte er tæt samspil mellem virksomhedens og kundens privatøkonomi.

 

Du vil yde rådgivning indenfor områderne:

 

  • Bolig
  • Pension
  • Formueoptimering
  • Drift- og anlægsfinansiering


Du er desuden i stand til at navigere i forskellige skatteregler inden for både privat og erhverv.

 

Hvis du brænder mere for nogle kundesegmenter frem for andre, vil der pga. afdelingens størrelse, være mulighed for at specialisere/fokusere mere dem.

 

Porteføljen vil være af en størrelse, så der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor både bestående kunder og potentielle kunder.

 

Kunderne kommer fra hele Sjælland (på nær Indre København) samt Lolland-Falster. Du vil få en spændende hverdag, hvor du kan rådgive kunderne både via digitale og fysiske møder. Enten i erhvervscentret i Glostrup, i en af bankens filialer tæt på kunden eller fysisk ude hos kunden. Det betyder også, at der vil være stor fleksibilitet i jobbet, og at du ikke behøver komme fra Glostrup eller omegn, da du ikke kommer til at sidde fysisk i Glostrup hver dag.

 

Vores forventninger til dig

Du sidder i dag i et lignende job og er vant til at rådgive både privat- og erhvervskunder og samspillet herimellem. Det er ikke et krav, at du har mange års erfaring, hvis bare du har lysten og energien til at tilegne dig denne mere viden, da det vil blive tilbudt i individuelle læringsforløb.

 

Vi er kort sagt på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

 

  • Er relations-skabende og udadvendt
  • Er en god kommunikator, der forstår at formidle rådgivning og budskaber, så kunderne forstår det
  • Er proaktiv, forretnings- og kundefokuseret
  • Har erfaring med at yde helhedsrådgivning
    • Har en god kredit og skattemæssig forståelse


Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en professionsbachelor i Finans, Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller HD 2. del i Finansiering eller Finansiel Rådgivning.

 

Arbejdssted og kollegaer

Lokal Erhverv Øst er beliggende i vores store bygning i Glostrup i tilknytning til Erhvervscenter Øst. Når vi er på fuldtallige, vil du have 18 kolleger i et stærkt kompetencemiljø, hvoraf de fleste rådgivere er rekrutteret internt fra bankens privat-filialer. Andre vil lige som dig komme til fra andre pengeinstitutter. I Glostrup sidder også bankens store IT-afdeling og andre stabsfunktioner. Der er fælles kantine, som er med til at skabe et godt fællesskab på tværs af afdelinger og kolleger

 

Oprettelsen af Lokal Erhverv skal styrke bankens erhvervsorganisation, så vi kan skabe endnu bedre kundeoplevelser og yde endnu mere specialiseret rådgivning til lokale erhvervskunder, der driver deres forretning lokalt. Målet er at få flere og mere tilfredse erhvervskunder og give dem større opmærksomhed.

 

Vil du vide mere?

Hvis jobbet lyder interessant, så skynd dig at sende en ansøgning der vil løbende blive afholdt samtaler.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Jeanette Florin, direktør for lokal erhverv Øst på 38 48 33 50 eller Erhvervskundechef Michael Dahl Jensen på 38 48 33 30.

 

Ansøgningsfrist er søndag den 11. september.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler