Nykredit,

København
26-09-2022

Leveranceleder til Realkreditområdet

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
26-09-2022
Udløber:
15-10-2022
Kviknummer:
LJA-84065786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du erfaring med udvikling og ledelse? Brænder du for at være en ledende og drivende kraft i en agil udviklingsorganisation, hvor du får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer? Og motiverer det dig at drive udviklingsopgaver, der er afgørende for, at Nykredit og Totalkredit kan realisere sin strategi? Så er dette job måske noget for dig.

Dit kommende job
I Nykredit Digital, Change and IT (DCI) arbejder vi i tæt sammen med forretningen. Alle vores udviklingsaktiviteter understøtter Nykredits strategi, og vi arbejder med en meget klar prioritering af udviklingsindsatserne.

Som leveranceleder i DCI vil du have et end-to-end leveranceansvar for en række udviklingsinitiativer og med ansvar for flere agile udviklingsteams. Området spænder over nyudvikling, videreudvikling og forvaltning af eksisterende realkreditløsninger i Nykredit koncernen. Leverancestrømmen er bundet tæt op på Nykredits forretnings strategiske mål på realkredit. En del af leverancelederens rolle vil derfor være at agere sparringspartner i definition af den strategiske og teknologiske udvikling og innovation inden for realkreditområdet.

Stillingen er placeret i København, men der må påregnes lidt rejseaktivitet til Polen og Aalborg, da teams er placeret på flere lokationer.

Dine faglige kompetencer
Vi forventer, at du er en stærk leder, der kan samle og motivere hele området på tværs af forretningen og DCI. Du skal tage ansvar for helheden og være strategisk tænkende samt sikre både fremdrift på den langsigtede strategi samt holde momentum på den korte bane.

Vi forventer, at du har erfaring inden for ledelse i en udviklingsorganisation og gerne med ledelse af større udviklingsprogrammer. Vi forventer, at du kan drive dine udviklingsaktiviteter effektivt i et tværgående samarbejde og samtidig hjælpe vores organisation med at modne og effektivisere leveranceorganisationen. Som leveranceleder vil du ikke have personaleansvar, men have ansvaret for en række teams på realkreditområdet. Du bliver en del af en ledergruppe med forskellige kompetencer, der tilsammen tegner leveranceledelsen af realkredit i Nykredit.

Din personlige profil
Vi forventer, at du:

  • er kommunikativt stærk, har stor gennemslagskraft, kan formidle på flere niveauer og kan skabe dialog med både forretnings- og tekniske grupperinger
  • har gode samarbejdskompetencer, og hurtigt skaber et relevant netværk både internt og eksternt
  • tilpasser dig vekslende situationer over tid, da Nykredit er midt i nogle store forandringsprocesser – og vi ser gerne, at du er med til at drive dem
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk på et forretningsmæssigt og IT-teknisk højt niveau, af hensyn til virksomhedens samarbejde internt og eksternt.

Din nye arbejdsplads
Nykredit er en virksomhed i stor forandring, og vi har konstant fokus på at skabe et mere kunde- og rådgivervenligt og proceseffektivt IT-landskab. Vores teams arbejder ud fra agile principper og benytter agile metoder til planlægning og udvikling. Arbejdet sker sammen med forretningen for at sikre, at vi udvikler den rigtige løsning - også når omverdenen er dynamisk.

Nykredit tilbyder dig gode forhold og lægger stor vægt på din trivsel og din personlige udvikling. Du får de bedste muligheder for personlig udvikling, sparring og læring. Du får stor indflydelse, da du kommer til at arbejde med tværgående projekter, der er tæt på kunden og Nykredits kerneforretning.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anne Blak på tlf. 30 52 92 83 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler