Nykredit

Nykredit,

Storkøbenhavn
03-12-2021

KYC specialist til Nykredit Leasing

Kontakt

Nykredit

Gladsaxevej 363
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-83048952
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit Leasing vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit Leasing er på plads? Så tilbyder vi et rigtig spændende job med fokus på kundekendskab, der er et af tidens vigtigste områder i den finansielle sektor. Vil du være med til at forebygge hvidvask? Og trives du med en travl hverdag, samtidig med ønsket om fordybelse? Så er du måske vores kommende kollega i vores nyoprettede KYC Team.

 

Dit kommende job

KYC teamet håndterer alle Nykredit Leasings erhvervskunder og privatkunder, og vi tager ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav på kundekendskabsområdet (KYC).

 

Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit, Leasing og samfundet. Sammen med dine nye kolleger bliver du ansvarlig for:

  • udarbejdelse af KYC på nye og eksisterende kunder ved indgåelse af nye forretninger

  • opdateringer i forbindelse med tids- og hændelsesbestemte ajourføringer (ODD)

  • direkte kontakt til kunder, såfremt der er behov for yderligere information eller dokumentation.

 

Din erfaring

Du har solid erfaring fra banksektoren med erhvervssegmentet, og du har et indgående kendskab til KYC. Kendskab til mere komplekse selskabsformer, vil være et plus. Du er engageret, omhyggelig og en god kommunikator. Vi forventer, at du arbejder effektivt og struktureret, samtidig med at du er kvalitetsbevidst og har ansvarsfølelse for både dine egne og teamets fælles opgaver.

 

Dig som person

Du trives med både at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt arbejdsmiljø er essentielt. Som person er du energifyldt, opsøgende og har lyst til at bidrage i kombination med lysten til at lære nyt. Du trives i et miljø præget af både detaljeorienterede administrative opgaver og samarbejdet med kolleger og kunder.

 

Din nye arbejdsplads

Du vil blive en del af Kredit Leasing, hvor vi er otte kolleger. KYC teamet er under etablering, og du vil derfor være med til at udvikle, hvordan der skal arbejdes under de rammer, der er stillet op. Når KYC teamet er fuld besat forventer vi, at der er omkring 3-4 medarbejdere, som primært tager sig af løse KYC-relaterede opgaver. Vi er en del af Nykredit Leasing, og vi har til huse i Søborg.

 

Vi har fokus på videndeling, samarbejde og feedback, da vi tror på, at vi skal støtte og udfordre hinanden for at nå de bedste resultater sammen - og for vores kunder. Derudover skal det være sjovt og motiverende at gå på arbejde.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kreditchef Lars Asmussen på 22 22 20 31 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Søborg

 

Ansøgningsfrist

12-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler