Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
18-11-2021

Kvantitativ analytiker til Fixed Income Research, Quant & Valuation

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2021
Udløber:
08-12-2021
Kviknummer:
LJA-82972582
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Brænder du for kvantitative modeller og programmering, og vil du være med til at sætte den fremtidige retning for prismodeludviklingen i Nykredit Markets?

 

Dit kommende job

Fixed Income Research, Quant & Valuation i Nykredit Markets står bag de komplekse modeller, som Nykredit bruger til at værdiansætte og risikostyre finansielle instrumenter. Afdelingen har ansvaret for hele processen vedrørende prismodeludvikling - lige fra analyse og idegenerering til implementering i produktion samt for daglig sparring med brugerne i Nykredit Markets og resten af koncernen. Afdelingen har særligt fokus på fixed income og har bl.a. ansvaret for Nykredits realkreditmodel og værdiansættelse af rentederivater.

 

Dine primære opgaver vil omfatte at:

  • udvikle, implementere og drifte finansielle modeller i Nykredit Markets til prisning, risikostyring, hedging, kunderådgivning, P&L predict/explain m.m.

  • designe front-end værktøjer baseret på Python og Excel til sales og trading

  • integrere prismodellerne i Nykredits risikosystemer og kapitalkravsberegninger

  • yde sparring og ekspertviden til hele koncernen vedrørende brugen af prismodeller

  • samarbejde med relevante afdelinger om at sikre en robust og stabil infrastruktur (batchafvikling, dataleverancer, automatisk deployment m.m.) omkring prismodelbiblioteket.

 

Dine kvalifikationer

Du har en videregående finansiel eller matematisk uddannelse på kandidat- eller ph.d.-niveau. Du har erfaring med implementering af kvantitative modeller og værktøjer, gerne i f.eks. C++ (eller et andet objektorienteret sprog) eller Python. Desuden har du erfaring med prisfastsættelse og risiko af finansielle instrumenter. Vigtigst af alt har du stærke kvantitative kompetencer og kan omsætte teoretisk viden til praktiske løsninger.

 

Du er udadvendt, initiativrig og resultatorienteret

Du arbejder både teamorienteret og selvstændigt. Du ser samarbejde som en essentiel faktor for succes ikke mindst internt, hvor du får tætte samarbejdsrelationer til både front- og middle-office. Da dine arbejdsopgaver og din dagligdag i Nykredit Markets sjældent er ens, er det en stor fordel, hvis du formår at have et godt overblik og ser løsninger frem for forhindringer. Du forstår kundernes behov, trives med ansvar og følger dine opgaver til dørs. Det er vigtigt, at du er i stand til at formidle din ekspertviden på en forståelig måde til forskellige samarbejdspartnere.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et velfungerende team med en stærk faglighed og et højt ambitionsniveau. Vi er 13 engagerede medarbejdere med specialister inden for både finansiel teori, matematisk modellering, programmering og obligationsanalyse. Ud over vores prismodelbibliotek har vi også ansvaret for prisfastsættelsen i Nykredits handelssystemer samt udfærdigelsen af obligationsanalyser og handelsanbefalinger.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Jesper Mikkelsen på 44 55 10 81 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

08-12-2021


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler