Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Storkøbenhavn
25-11-2021

Kunderådgiver til personalerådgivning

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-83006242
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Da en af medarbejderne går på pension, søger vi en ny personalerådgiver, som brænder for, at bruge sine stærke rådgiverkompetencer til at give sine kollegaer sparring og rådgivning omkring deres private økonomi? Er du udadvendt, og vil du være med til at sætte dit præg på de gode kundeoplevelser? Så er du måske lige den personalerådgiver vi mangler?

 

Det bliver dit job

Du bliver en del af et stærkt team på 7 personer, som brænder for og sætter en ære i, at yde deres kollegaer en god og kompetent helhedsrådgivning. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

 

Dine kunder vil være dine kollegaer fra hele banken/koncernen, hvorfor du får en unik mulighed for at yde kompleks sparring og rådgivning overfor kunder, hvoraf flere i forvejen har en økonomisk/bankfaglig viden, hvorfor du kan bringe al din faglighed i spil.

 

Dine kunder kommer geografisk fra hele landet, hvorfor du i dette job, vil få mulighed for at arbejde med de forskelligheder man møder rundt omkring i Danmark indenfor f.eks. boligtyper, huspriser m.m.

 

Hvem er du?

Du sidder i dag som rådgiver og ser dette som et naturligt skridt i din videre udvikling. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning og/eller HD 2. del i finansiel Rådgivning. Du har erfaring med at yde helhedsrådgivning, og kan sætte dig ind i dine kunders ønsker og behov. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, udadvendt og venter ikke på, at andre sætter dig i gang

  • Finder det naturligt at opbygge relationer og samarbejde med kollegaer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle dine kollegaers private økonomi

  • Har lysten og energien til at give vores kollegaer i banken/koncernen de allerbedste oplevelser som kunder i personalerådgivning

 

Hvem er vi?

Du kommer ind i vores team bestående af 7 kompetente kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads og personalerådgivning.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sin kundefokus kan bidrage til at vores kollegaer i banken/koncernen får endnu flere godt kundeoplevelser. Vi tilbyder en afdeling med gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør også selvom det går stærkt, uddyber Erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen.

 

Personalerådgivning refererer til erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen og deler lokaler med erhvervscenter City samt filialen i City. Der sidder i alt 32 medarbejdere, som har et godt samarbejde, og et godt socialt fællesskab.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen på tlf. nr. 38 48 32 01 eller Teamleder Gitte Nørgaard Petersen på tlf. nr. 38 48 32 05.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist søndag den 19. december.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler