Nykredit,

Høje-Taastrup
13-09-2023

Kunderådgiver til Nykredit Direkte Erhvervsservice

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
13-09-2023
Udløber:
27-09-2023
Kviknummer:
LJA-85076420
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om at kende mere til erhvervskunderne i Nykredit? Elsker du at tale med kunder og give kunderne den bedste oplevelse? Er du proaktiv af natur, og har du flair for at spotte uudnyttet potentiale? Så er du måske vores nye kollega.

I Nykredit har vi en ambition om at være hele Danmarks danske erhvervsbank, og her spiller Erhvervsservice en afgørende rolle.

Du skaber relationer og gode oplevelser med fokus på kundernes behov
Du får en vigtig rolle i den daglige kontakt med erhvervskunder i alle størrelser. Din hverdag bliver varieret, men tager altid udgangspunkt i de erhvervskunder, der henvender sig til os på telefon eller mail. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender.

I praksis får du ansvar for at:

  • indgå i den første kontakt med vores erhvervskunder - både telefonisk og på mail
  • støtte vores kunder i brugen af Nykredits selvbetjeningsløsninger
  • hjælpe vores kunder med forespørgsler på deres engagement samt eksekvere på tekniske og praktiske kundehenvendelser
  • skabe behov for yderligere forretningsomfang med Nykredit
  • skabe kundeoplevelser, der kan mærkes.

Din erfaring
Du har grundlæggende finansiel viden, og det er en fordel, hvis du har erfaring med og indblik i den daglige finansielle drift i erhvervsvirksomheder. Vi forestiller os, at du har en finansuddannelse eller er finansøkonom, og dertil forventer vi, at du har relevant erfaring fra en kundevendt stilling. Det er vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor opgaverne varierer, og processerne hele tiden kan forandre sig i et højt tempo. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har et udpræget servicegen og elsker at tale med kunder.

Du drives af lysten til at gøre en forskel
Vores primære arbejdsredskaber er telefon og digitale platforme. Det er derfor vigtigt, at du kommunikerer tydeligt på skrift og i tale. Vi arbejder med egne mål og teammål, og du vil opleve, at dine kolleger og din leder samarbejder og engagerer sig i din kompetenceudvikling og de resultater, du opnår. I en enhed med højt tempo er det vigtigt, at du har et godt overblik og får energi af tempoet og alsidigheden. Du er udadvendt, trives med kundekontakt og går altid den ekstra mil for kunden.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team på 16 kunderådgivere med stor faglighed og forskellige kompetencer. Den daglige sparring er vigtig for os, og vi går op i gode kundeoplevelser og performance, og så er der selvfølgelig en god tone mellem kollegerne i afdelingen. Der er højt til loftet, og der er plads til forskellighed.

Vi sidder i nyindrettede attraktive lokaler 200 meter fra Høje-Taastrup Station med et godt kantine/cafémiljø. Din arbejdstid ligger mellem kl. 8.00-17.00 mandag til fredag.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte erhvervskundechef Michelle Løvendorf, 60 13 76 46 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler. 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler