Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Hvidovre
19-08-2022

Kunderådgiver til Hvidovre

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-08-2022
Udløber:
11-09-2022
Kviknummer:
LJA-83946955
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi søger derfor en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.  

 

Personlig og ansvarlig rådgivning

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder

  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde.

 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje

  Du sikrer, at enhver bevilling af lån kan dokumenteres via en grundig kreditværdighedsundersøgelse, og du beskriver beslutningsgrundlaget og kundestrategien.

 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events

  Du er opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder og forretninger til banken. Dette kan ske via ambassadørsalg, markedsføringsmæssige aktiviteter og netværk.


Bliv en del af vores team

Du kommer ind i vores team på 6 kolleger lokalt, men som indgår i et tæt samarbejde med vores filial i Rødovre hvor de er 13 kollegaer. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.

 

Vi er meget forskellige som medarbejdere, hvilket gør at vi sammen står stærkt og er gode til at udvikle hinanden. Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus og lægger stor vægt på, at det skal være godt og sjovt at gå på arbejde. Når vi har det godt, føler kunderne sig hjemme hvilket giver et godt udgangspunkt for en god rådgivning uddyber Privatkundedirektør Jonas Rauff Pedersen.

 

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning.

 

Relationsskabende rådgiver

Vi søger en kollega som:

 

 • Interesserer sig for kunderådgivning og er god til at skabe relationer til både kolleger og kunder.
 • Tager forretningsansvar og skaber gode forretninger for kunden via gode relationer.
 • Repræsenterer banken, og det er derfor vigtigt, at kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • Har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Har relevant erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi, så du kan sikre kunderne en god rådgivning og service.


Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder:

 •  
 • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
 • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FW Insight rapport).
 • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
  • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.


Filialen er beliggende Hvidovrevej 85, 2650 Hvidovre

 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 11. september

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til privatkundedirektør Jonas Rauff Pedersen på telefon 38 48 33 76 eller Regionsdirektør Jonas Thomsen på 38 48 46 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler